Fødselsdagsfejring, traditioner og forkælelse

Udklædning til fest og sjov – billige kostumer og en rabatkode!

Reklame for Kostumelandet

396 421
Lige på kornet…
459 479
Bemærk den lille garder, der sniger sig ind på Holger…
481
Bing bang, du’ død 😉 387
To soldater, der passer godt på kongen

Jeg ved ikke med jer, men jeg blev ihvertfald en smule overrasket (læs: overrumplet), da jeg opdagede, at fastelavn falder ret tidligt i år – allerede på søndag, for at det ikke skal være løgn 🙂
Lige op til vinterferien, så jeg tror faktisk, at fritteren venter med at fejre det til i uge 8, når ungerne er tilbage fra ferie. Jeg har ihverfald ikke set fastelavnsinfo på forældreintra endnu – phew, så har jeg (måske) lige et par uger ekstra at løbe på 😉

Selvom ambitionen, om at lave kostumerne selv, er der, så må jeg erkende, at det ikke kommer til at ske i år. Det ramler sammen med S’s fødselsdag og generel travlhed, nu hvor et nyt semester lige er skudt i gang, så det er umuligt at få passet ind i kalenderen.
Og apropos studiestart og nye kostumer, så rækker en SU heller ikke særlig langt, når der er 3-4-5 munde, der skal mættes, og alt det andet. Så… jeg har fundet et sted, hvor (fastelavns)kostumerne er billige og udvalget kæmpe stort. Og så har drengene ellers fået lov til at vælge, hvad de synes, kunne være sjovt at være klædt ud som i år.

De kunne ikke helt bestemme sig, så vi endte med at klikke 5 kostumer hjem. Nogle af dem kan nemlig bruges lidt ‘på tværs’ af højde og drøjde, så de kan skiftes lidt til at bruge dem 🙂

Nu kan posten jo ikke komme forbi med en kasse med kostumer herhjemme, uden at de straks skal undersøges og prøves, så i går rendte vi rundt og lignende alle mulige andre end os selv 😉 Men så kunne jeg jo passende tage lidt billeder og dele med jer – for jeg har nemlig en rabatkode til jer også! (den kommer lidt længere nede)
Som billederne allerede har afsløret, endte vi med at bestilte et kongekostume, snemanden Olaf, en ørkensoldat, en garder og Holger

Hos Kostumelandet er der virkelig mange kostumer at vælge imellem, både til børn og til voksne, og priserne er ret fine. Garder-kostumet gav jeg fx kun 101 kr for!

Så længe I ikke forventer, at kostumerne er lavet i de fineste materialer, med uovertrufne detaljer, så bliver I ikke skuffet! Men det er nu heller ikke det, jeg går efter, når jeg skal købe klæd-ud-tøj. Så vil jeg hellere, at prisen er til at overkomme, for næste år er drengene (højst sandsynligt) vokset ud af det, eller har fundet på noget andet, de hellere vil være 😉

Det var egentlig planen, at L skulle være Olaf, men da han fik det første kostume på, garderen, kunne han slet ikke forestille sig at skulle have det af igen, så det endte med at S hoppede i Olaf-kostumet, omend det stumpede en del 😉 Måske L når at skifte mening, inden fastelavnsfesterne rammer os.

Nu kan jeg ihvertfald, med ro i sindet, se frem til fastelavnsinvitationer fra nær og fjern – vi er klar 🙂

Hvis I stadig mangler kostumet til fastelavn eller en anden fest, hvor udklædning er et must, så er der her en god mulighed for at få shoppet et, der ikke tømmer kontoen, og jeg har såmænd også en rabatkode i ærmet, der sænker prisen endnu mere:

Hvis I benytter rabatkoden Mormedmere, får I 10% rabat – og handler I for mere end 499 kr, er der såmænd også fri fragt 🙂 Rabatkoden gælder hele februar 2018.

God aften derude og glædelig fastelavn!

fullsizeoutput_14a8507

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdagsfejring, traditioner og forkælelse