Små glimt indefra & overspringshandlinger der pynter!

Så er fastelavnsbollesæsonen skudt i gang!

158 159 170 179

Så er fastelavnsbollesæsonen skudt i gang herhjemme! Den er jo så kort, at man kan blive nødt til at tyvstarte lidt…

I torsdags var der lige rigeligt på programmet, både af planlagte og pludselige ting. Oven i hatten havde S en aftale om at have en veninde med hjem om eftermiddagen.

Da klokken slog 14 havde vi alle brug for lidt eftermiddagsforkælelse, så jeg skyndte mig at kaste en omgang lynhurtige fastelavnsboller i ovnen, og mens de poppede, fik jeg skåret lidt frugt, lavet kaffe og dækket bord til en hyggestund.

Det tager ikke meget mere end 10 minutter at lave dejen, og mens de er i ovnen, kan man piske flødeskum og dække bord. Dét er fastelavnsboller efter mit temperament – de er jo nærmest lige så hurtige at lave (hvis ikke hurtigere) som hvis man skulle i vintertøjet og af sted til bageren for at købe nogen! 😉
Og så smager de virkelig godt – man kan endda helt selv bestemme, hvilken smag man vil give dem, alt efter hvilken slags syltetøj man putter i. Haps!

Opskriften er ikke ny, men jeg synes, den fortjener at blive nævnt igen – måske I også kunne bruge en lille fastelavnsbolle til at forsøde hverdagen (eller weekenden) lidt?
Min version er (som sædvanligt) laktosefri, af hensyn til W’s laktoseintolerans, men det er selvfølgelig valgfrit, om de skal være det 😉

Klik her og kom direkte til opskriften – og her, hvis du vil lave dem i en moccaversion

Rigtig god mandag – sner det mon også der hvor I er?

184 199

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små glimt indefra & overspringshandlinger der pynter!