Opskrift: Flettede julehjertekiks med majs og spelt

9 lækre nytårsdesserter, der kan laves i god tid

026
Vores faste nytårstradition – kransekagetårn med billeder fra året der gik <3
Opskriften er her
073
Fløjlsblød tiramisu er altid et hit herhjemme! En nem og hurtig dessert, der smager skønt
Opskriften er her
027
Brownie med skildpaddemousse – en del af vores nytårsmenu (igen) i år
Opskriften er her
pavlova krans friske bær
Pavlova med friske bær er altid godt. Kan evt. formes som ’18’ eller måske et hjerte?
Opskriften er her – passionsfrugtsirup vil også klæde den godt1is
Issandwich a la Maxibon, der (måske) især glæder små børnemunde 🙂
Opskriften er her
lækker brownie opskrift med friske bær
Brownie med chokolademousse og friske bær – haps!
Opskriften er her
2
Islagkage med nøddebunde, daim- og brombæris – skøn og forfriskende
Opskriften er her
165
Brownie med stikkelsbærmousse – skønt mix af sødt og syrligt
Opskriften er her
122
Islagkage med chokoladebunde, hindbær- og vanilleis – kunne være fin med chokoladetal ‘2018’ i stedet for juletræer
Opskriften er her

Er I, ligesom jeg, i tvivl om, hvad der skal serveres som dessert nytårsaften, har jeg her samlet 8 gode bud, der kan laves i god tid. Dét er nemlig et must for mig, så jeg ikke skal stresse (alt for meget) rundt lige inden maden skal stå på bordet.
Hvis I allerede ved, hvad der skal serveres, så sig lige til, for jeg er ret meget i vildrede. Der er så meget, jeg har lyst til at lave…

I år er A så ‘heldig’ at skulle på vagt fra 18-07 nytårsaften, så drengene og jeg er alene på skansen. Meeeen det er for kedeligt, så vi har inviteret min mor og A’s lillesøster til at komme og holde os med selskab 😉

Og nu er jeg så godt i gang med at planlægge menuen, og lur mig om ikke de næste par dage skal bruges på at forberede lidt af hvert – udover at skulle fejre min brors 30 års fødselsdag i morgen og min tantes 60 års fødselsdag på lørdag…
Netop derfor satser jeg på dessert, der kan laves i forvejen, så jeg kan gå i gang i god tid 😉

Hvad det ender med, må I dog vente med at se… (for jeg ved det faktisk ikke helt endnu)

Det eneste jeg er sikker på er, at der skal kransekage på bagepladen, for det er en tradition!

Nu må jeg hellere komme videre med planlægningen. Drengene og jeg har besluttet, at der skal tapas på bordet som hovedret og jeg har 1000 ideer, der lige skal samles til en fin buket. Bliver helt sulten af al den planlægning. Uh, det bliver godt! 😉

God aften derude

026012

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: Flettede julehjertekiks med majs og spelt