Jeg vil være en perfekt uperfekt rollemodel for mine børn!

Lykkeglimt med jul på – og julekager i massevis…

011017
Rudolf med den røde tud….
028033006035051138133
Kanelkrans – lavet med udgangspunkt i denne opskrift
003009013107
Hostemus <3
116
Legegruppekage
120
Og bløde boller
121273
Smuk afslutning på 1. december
279007
Pebernøddefabrikken
165
Nedtællingen til jul…
014

En god portion lykkeglimt med juledrys er, hvad jeg har i ærmet til jer i dag – og kage. Kage i massevis 🙂

I sidste uge havde S sin legegruppe med hjemme – 3 drenge fra klassen. Det var første gang han skulle prøve det selv, efter at have været tilskuer til W’s i 3 år.
Han havde ønsket sig en kage med juletræer og bløde boller til. Jeg endte med at bage en chokoladekage og pifte den op med bananflødeskum og friske bær – og så en skov af marcipanjuletræer på toppen (der var virkelig hurtige at lave)
Opskriften på chokoladekage gemmer sig i øvrigt lige her og de bløde boller (med eller uden chokolade) gemmer sig her

A var på vagt både lørdag og søndag og jeg havde en massiv pensumliste, der skulle læses og derudover en opgave, der skulle skrives, så jeg var heldig at få hjælp af både min mor og A’s forældre og søster.
Lørdag formiddag mødtes jeg på biblioteket med en studiebuddy, til hyggesnak og opgaveopstart. Det er virkelig rart at have en at mødes med, selvom det er en individuel opgave. Om eftermiddagen sad jeg med hovedet i bøger og computer, for at så startet godt på opgaven. Om søndagen hyggede drengene og jeg med pebernøddebagning og snemandsspisning. Slet ikke nogen dum måde at afslutte en hård weekend på 🙂 – og så hjalp det lidt på mit manglende julehumør, som jeg skrev om i indlægget forleden

Hele sidste uge var L hjemme, fordi han hostede voldsomt meget. Bedst som vi regnede med, at han var godt ovenpå igen, og klar til en ny uge i vuggestuen, ringede de i går eftermiddags, at han havde feber. Come on altså, som om der ikke er rigeligt at se til i forvejen! Nu synes vi lige, vi havde gjort alt hvad vi kunne for at sikre, at hans immunforsvar havde fået en pause! Men som altid; sygdom er man ikke herre over!
Krydser virkelig fingre for, at det er det sidste sygdom, vi skal have overstået, inden julen for alvor banker på døren.

Nu må jeg hellere komme tilbage til min opgave, inden jeg skal af sted til ergonomiundervisning for første gang. Det skal nok blive spændende 🙂

Rigtig god december-tirsdag til jer!

P.S. Hvis du vil have lidt (mere) julekageinspiration med opskrifter til, har jeg samlet 15 af mine favoritter i dette indlæg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vil være en perfekt uperfekt rollemodel for mine børn!