Opskrift: (Laktosefri) Chocolate chip cookies med spelt

Weekendlykkeglimt med efterårsambivalens

001
Regnvejrsfilmhygge
004 011 030
Lørdagen gav tid til 3-retters menu – forretten var efterårsagtig hokkaidosuppe
040
Hovedretten var grov kartoffel/gulerodsmos med oksekød og grøntsager i lækker flødetomatsauce – ser måske ikke så indbydende ud, men det smagte UHM!
020
Lørdagsdessert – når nu haven stadig vælter i æbler <3
023
Opskriften på ‘mormordessert’ med et twist er lige her
026
042
Søndagssysler; madpakkeforberedelser og aftensmadsprep til den kommende uge
044 046
Madpakkehits, drengene aldrig bliver trætte af 🙂 Opskriften er her
048 050
Landskampsmenu – på drengenes opfordring
058
062 072
Søndagskage – roulade med æble
075
Opskriften er her
079

Så blev det sørme mandag igen igen og jeg sætter pris på at have en god weekend at tænke tilbage på, nu hvor hverdagen allerede kalder igen 🙂

En weekend, hvor A havde fri. Det var ret skønt ovenpå en uge i klinik for første gang (der virkelig kostede energi) og en pensumliste til den forestående uge, der trak tænder ud.

Fredag aften var A og jeg ude at spise med min bror og svigerinde og bagefter til koncert med det band, der spillede til vores bryllup. En virkelig rar og tiltrængt aften, uden børneforstyrrelser og med god musik, man kun kan blive glad af. Fredag eftermiddag var jeg egentlig så træt, at jeg havde lyst til at gro fast på sofaen, så det var godt, at vi havde købt billetter på forhånd. Det var nemlig rigtig rart at komme af sted og ‘komme lidt ud’ 🙂

Lørdag formiddag startede vi langsomt op, med kaffe i hånden og snak omkring bordet, nu hvor drengene ikke var hjemme. Derefter drønede jeg på indkøb og fik fyldt køleskabet. Resten af dagen brugte vi indenfor, mens regnen trommede på ruden. Vi valgte at barrikadere os i sofaen med snacks og film og det var drengene ret tilfredse med 🙂

Indehygge levnede også tid til at kræse lidt køkkenet. Efter en hverdagsuge med drøn på og flere aftener med hurtige aftensmadsløsninger, havde jeg lyst til at forkæle drengene lidt ekstra. Det endte med en 3-retters efterårsmenu, med alt godt fra sæsonen 🙂

Om søndagen havde vejret totalt ombestemt sig, så vasketøjet tog solbad, mens drengene spillede fodbold.

Aftensmaden indtog vi noget tidligere end sædvanligt, da drengene skulle være klar til landskamp kl. 18. De havde ønsket sig burgere og æbleroulade til dessert.

Og så var den weekend ligesom brugt – men på den gode måde 🙂

 

God mandag derude

4 kommentarer

 • Mille

  Jeg er vild med din blog og alt den hygge, der altid strømmer ud!

  To ting tænkte jeg på:
  1. Jeg er sikker på, at du kunne vinde den store bagedyst 🙂
  2. Vi handler altid stort ind til ugen online. Det kan virkelig anbefales i en tætpakket hverdag -bare et lille tip herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Tusind tak, for de flotte ord, Mille!
   Ha, ja der er godt nok mange der har skrevet til mig ang. den store bagedyst, efter det startede i tv igen. Tror dog ikke jeg har hverken modet eller skill’sne til det 😉
   Jeg har også overvejet online indkøb, men for det første, så er der stort set ingen der leverer her hvor vi bor og for det andet, så kan jeg egentlig godt lide at vælge mine varer selv og gå at blive inspireret. Men jeg har da drømt om indimellem, at det bare stod hjemme i køleskabet. Så sender jeg min mand på indkøb – det gør han heldigvis gerne uden brok 😉
   Tak for tankerne!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ligner virkelig en skøn weekend… jeg er ret vild med dine indlæg om weekendlykkeglimt så tak fordi du deler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Tusind tak, Jette. Det er jeg glad for at du skriver. Jeg tænker nemlig ofte, om de mon stadig er populære, som de var ‘engang’. Men nu har de været her stort set altid, så det får de nok også lov til at fortsætte med 😉
   Tak, fordi du kigger med!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: (Laktosefri) Chocolate chip cookies med spelt