Livstegn og lykkeglimt

Opdateret køkkenhjørne – tænk, at der ikke skulle mere til!…

120024 033 062

I lang tid har jeg gået og funderet over, hvordan jeg skulle gøre mit køkkenhjørne mere funktionelt og skabe mere bordplads, som jeg bruger en del af, når jeg drøner rundt i køkkenet og bager, pisker, ælter, steger og hygger.

Når jeg arbejder i køkkenet, vil jeg helst, at de ting jeg bruger hele tiden, er nemme at få fat på og lige ved hånden, ellers bliver det for tidskrævende at lave mad (som jo helst skal passes ind mellem fritidsaktiviteter, drengeleg, familie to-do’s, madpakkesmøring, lektielæsning og afslapning). Så selvom jeg måske synes det kunne være super fint med et køkken der er helt ‘clean’, så fungerer det ikke for mig i praksis.
Mon ‘Kender du typen’-eksperterne ville gætte på, at der her bor én, der elsker at lave mad, ud fra indretningen i mit køkken…? 😀

Siden vi lavede køkkenet i slutningen af 2012, har jeg haft en stor bakke stående til højre for kogepladen, med masser af olier, krydderier, eddiker osv. Det har fungeret fint, for det er præcis i dét hjørne af køkkenet, at jeg bruger dem. Men… bakken har nærmest optaget al pladsen til højre for kogepladen, og jeg manglede i den grad bordplads til afsætning, for det er også i det hjørne af køkkenet, jeg ælter dej og skærer grøntsager og meget andet.

Endelig, efter lang tids søgen, faldt jeg over et par små hylder, der lignede nogen, der kunne være gode arvtagere for den uundværlige bakke.
A kom straks på arbejde med at få dem sat op og vupti – mine køkkenbesværligheder var løst. Jeg skulle have fundet på det for mange år siden! Tænk, at sådan en simpel løsning kunne gøre så stor en forskel! 🙂

Nu vil jeg stille mig over i hjørnet og lave dej til pølsehorn og Quiche Lorraine. Jeg har nemlig studiedag i dag og brugt formiddagen effektivt, så nu skal der bages lidt til madpakker og aftensmad til de kommende dage, så jeg kan fjerne dén stressfaktor fra listen.

Rigtig dejlig onsdag derude 🙂

P.S. Hvis du vil se, hvordan køkkenhjørnet så ud førhen, kan du kigge forbi dette indlæg (hvor jeg giver en lille rundvisning i køkkenet, og hvor der også er et glimt af en sød, lille baby L)

072 076 080
2 messinghylder, var alt der skulle til, for at løse problemet. De kan købes her (reklamelink)
100
Billedvæggen kan du se mere til i dette indlæg
107

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livstegn og lykkeglimt