L er blevet forkælet med mormorstrik til efteråret

Weekendlykkeglimt; madforkælelse, mormorvibes og sensommersol

028
Fredagssnitter (er altid en god idé)
001
Opskriften på hindbærsnitter med spelt er her
043
Fredagsslik aka pære Belle Helene i opdateret udgave
039
145
På min mors køkkenbord
097
Lørdagsmenuen – hjemmelavede forårsruller med kylling og grønt. Opskriften er her
095
Salat med nudler, melon, agurk, jordbær og edamamebønner – og lidt popcorn på toppen
094
Smørstegt spidskål
092089086
Roulade in the making <3
084108111
Marengsroulade med banan, jordbær, blåbær og chokolade. MUMS!
105
Opskriften gemmer sig lige her
069059
En langsom morgen af den gode slags
083056152
Fine favoritter fra min mors have – på det klaver, jeg engang kunne spille på
141138150149
Søndagsmorgensol hos min mor
137
Medbragt morgenmad – mens A sov nattevagten ud af øjenkrogen derhjemme
136

Jeg kan slet ikke forstå, at det allerede er onsdag i dag. Måske fordi jeg går rundt og tæller ned til på fredag med ambivalente følelser. På en måde, så vil jeg gerne, at det bare bliver fredag i en fart, så jeg kan komme i gang. På den anden side, så er jeg simpelthen så nervøs og spændt. Men måske netop derfor, må tiden gerne gå, så jeg kan komme i gang og få syn for sagen.
Imens tiden flyver af sted (som sædvanligt), forsøger jeg at nå så meget som muligt. Jeg har en idé om, at jeg kommer til at få nok at se til, de næste uger, måneder og år, så jeg forsøger at forkæle dagene med hyggelige projekter, som jeg kan huske tilbage på, når tiden ikke er til den slags…

Min svigermor kom forbi med en stor pose pærer og jeg gik straks i tænkeboks for at finde på lækre retter med dem. Fredagsslikket blev derfor skiftet ud med en dessert med syltede pærer – ala Belle Helene. Det var slet ikke så tosset endda – og så kunne jeg slå to fluer med et smæk, og bruge halvdelen af bundene til små hindbærsnitteforkælelser.

Lørdag gik med efter-feber-pyller. L var ikke helt sig selv og ville ikke så meget. På sådan en dag, kan man hurtigt føle, at alt det man gør er helt forkert – også selvom man prøver virkelig hårdt på at gøre alt det rigtige… Sådan har vores drenge altid haft det, dagen efter feberen er brændt af. Mon det også er sådan hos jer andre? Anyways, det kan godt føles lidt som sådan en dag, der bare skal overstås, men det ville næsten også være synd…

Om aftenen kom min mor forbi til aftensmad, aflastning og hygge. Menuen stod på hjemmelavede forårsruller med tilbehør. En menu som drengene er virkelig vilde med! Til dessert lavede jeg marengsroulade. Endnu et hit, som drengene slet ikke kan få nok af. Der blev smovset omkring bordet til den store guldmedalje, og kun et ministykke blev tilovers til A, der knoklede på arbejde, mens vi andre storhyggede.

A havde 2 x nattevagt i weekenden, så han brugte en del af dagstimerne på at sove. Imens hyggede drengene og jeg med lækker morgenmad, både herhjemme og hos min mor, hvor vi snuppede verdens bedste boller og friskbagte thebirkes med under armen.

Søndagssolen strømmede ind ad vinduerne og gav én lyst til at sætte tiden lidt i stå.

Pludselig var weekend forbi og mandagen i fuld sving igen. Heldigvis har både weekend og hverdag gode ting at byde på….

Rigtig dejlig onsdag derude!

   

2 kommentarer

  • Nadia

    ELSKER dine billeder, bliv ved:-)
    Ønsker dig held og lykke med din start på uddannelsen, jeg synes du er mega sej og håber du bliver SÅ glad for dit valg!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe Op.

    Åh ja, det ser jo (som altid) skønt ud! 😊
    Hvor køber du filodejen til forårsrullerne henne? Og mht fyldet: Skal kødfyldet tilberedes, inden det proppes i rullerne?
    Og så rigtig meget held og lykke på fredag – det skal nok blive godt! 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

L er blevet forkælet med mormorstrik til efteråret