Opskrift: Små grove grøntsagstærter - gode i madpakken

Hvad gemmer der sig i madpakkerne i dag?

004 011 014 015

Flere af jer har efterspurgt et kig ned i drengenes madpakker, efter at have fulgt med i mine madpakketestforsøg på Instagram @mormedmegetmere og set opskriften på minigrovtærter forleden.

Det er altid sjovt at høre fra jer, hvad I godt kunne tænke jer at se (bliv endelig ved med at skrive!), så i morges knipsede jeg lidt billeder af dagens madpakker.

Som tidligere nævnt, så har hverken drengene eller jeg noget imod rugbrødsmadder i madpakken, men det kan også godt blive en smule kedeligt i længden. Derfor forsøger jeg som regel at finde på et eller andet, der lige kan pifte madpakkerne lidt op. Og det er sjældent det samme hver uge.

Drengene har intet imod at spise deres madpakker, så jeg bruger ikke tid på at skære det hele ud i stjerner, hjerter og andre fine former. Selvom det helt bestemt kunne være rigtig fint!
Når sandheden skal frem, så er jeg slet ikke vild med at smøre madpakker! Men når jeg først kommer i gang, så kan jeg alligevel ikke lade være med at kræse en smule for dem – hvis altså tiden er til det!

Madpakkens frugt og grønt varierer, afhængig af udbuddet i grøntafdelingen. Jeg køber f.eks. ikke jordbær om vinteren, for at komme i madpakkerne…
Lige nu har vi gulerødder i haven og farmor kom forbi med en pose med pærer – det afspejler sig i madpakkerne. Og så var jeg heldig at finde økodruer i går, så dem kom der også en lille håndfuld med af.
I næste uge kan det være rød peber, æbler og gulerødder i stedet – eller noget helt fjerde 🙂

I denne uge har der været pølsehorn og pizzasnegle med som ekstra forkælelse. Det er altid et hit!

Drengenes madpakker er næsten ens, W får en smule mere med en S, men ikke meget.
Og når jeg smører dem, så gruer jeg lidt for, hvor store madpakkerne skal være om et par år – gisp, jeg synes allerede de spiser virkelig meget 🙂

I den store madkasse gemmer der sig:
En skive rugbrød med leverpostej
Et pølsehorn og et lille bæger med hjemmelavet ketchup (det har vi næsten altid i køleskabet)
En rugbrødssammenklapper med spegepølse og remoulade – jeg bruger den økologiske oksespegepølse fra Levevis
1 1/2 mini-pære i skiver
Agurkeskiver til at komme på madderne
2 majskiks – økologiske fra Levevis, drengene er vilde med det sprøde indslag

I den lille mellemmadsmadkasse gemmer der sig:
1 1/2 mini-pære i skiver
2 svesker
Et par gulerødder fra haven
Vindruer

Som tidligere nævnt, har jeg gang i flere forskellige madpakkeopskrifter. De kommer dryssende de næste par uger – både her og i madpakkerne 😉

Rigtig dejlig fredag derude!
Her står dagen på nusning af en lille febermus, og, hvis jeg er heldig, lidt madlavning også, for jeg har gang i et (forhåbentlig, virkelig lækkert) dessertforsøg 😉
Om ikke andet håber jeg at kunne snige mig til at sy lidt patchwork, når nu min faste plads i dag bliver i sofaen, sammen med min helt egen varmedunk <3

1 kommentar

  • Ida

    Tak for inspiration! Hvor er madkasserne fra? Pakker du ind i madpapir/staniol eller ligger madderne bare i madkassen?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: Små grove grøntsagstærter - gode i madpakken