Tanker om mit nye liv som studerende...

Børnevenlig sommerferie i Danmark – dag 6 og 7

Indeholder reklame for Skallerup Seaside Resort

074054
Morgen’kaffe’
058
Bolsjeværksted og vaaaarm sukkermasse
064
Først var det Ws tur
071 080 086 100
Legeland
111
Og så var det Ss tur
137 138 141075
Rimelig sej bowlingtype, der lige tager et ‘moment’, for at forberede sig mentalt <3
077
Okay så, når nu det ligefrem står dér, hvidt på glas…
090091094109124
Nem aftensmad, efter drengenes ønske
129img_5018

Så er det blevet tid til 3. og sidste dagbog fra vores sommerferie i Skallerup Seaside Resort.
De første to kan læses her og her

Torsdagens vejrudsigt så ret våd ud, og havde gjort det hele ugen, så vi havde booket tid til de kreative værksteder. Drengene ville gerne prøve at lave bolcher og den var jeg helt med på 🙂
Er man under 12 år, skal man have en voksen med og det er jo sådan set helt perfekt, for jeg vil jo også gerne lave det sammen med drengene, i stedet for at sende dem ind at blive ‘passet’ 😉

Mens A legede med L og S i legeland, gik W og jeg i krig med den varme sukkermasse. En halv time senere gik han derfra med en pose bolcher i hånden og så var det S’s tur til at prøve kræfter med det.

Efter et par timer i legeland og krea’mode’ gik vi hjem til sommerhuset for at spise frokost og putte L til en middagslur.

Drengene havde en stor drøm om at komme op at bowle, og når nu der ligger bowlingbaner et par hundrede meter væk, var det jo også oplagt at bruge en time af regnvejrsdagen på det. Bagefter gik vi op i hallen, hvor der blev spillet bordtennis, klatret højt og leget jorden er giftig.

Selvom ferie for mig også er at have tid til at kræse for maden i køkkenet, havde W og S et stort ønske om at prøve at spise i Café Klovn, så vi spiste tidlig aftensmad inden vi gik tilbage til sommerhuset.

Torsdag var i det hele taget en rigtig dasedag, med god tid til ‘ingenting’ og alting. Sådanne dage gør (også) godt for både store og små.

img_5030img_5033147
Minigolf i solskin – med en faretruende himmel bag os
153
Det fine fyr – i miniformat
160163173
En myre!
174177222257
Bænkevarmere
261276
Friskbagte boller til aftensmad
277
Og nachos – når nu køleskab og skabe skal tømmes inden hjemrejse
280346

Fredag, vores sidste dag i sommerhuset, startede også vådt ud, så vi gik i legelandet igen. Denne gang var drengene med på at prøve kræfter med at lave body scrub og læbepomade, mens L og A fræsede rundt i legelandet.

Vi havde været meget spændt på inden ferien, hvordan det ville være at holde ferie i Skallerup i sommerferien, hvor alt er fuldt booket. Heldigvis viste det sig at være præcis som de andre gange, vi har været der – uden lange køer og mennesker overalt. Vi mærkede faktisk slet ikke, at der var fuldt booket og feriegæster i samtlige sommerhuse og lejligheder. Det var ret fedt!

Selv i legeland og badeland var det til at komme til – også når det regnede 😉

Eftermiddagen brugte vi i sommerhuset på spil og middagslur. Jeg trissede lidt rundt og pakkede sammen, mens vi ventede på at regnen ville holde pause.

Da der pludselig dukkede solskin op mellem skyerne skyndte vi os op for at spille minigolf. En af de ting, vi havde haft på vores to do hele ugen, men som vi ikke havde nået – før nu.
Indimellem fandt regnen på at dryppe en smule, men det gjorde, at vi havde minigolfbanen nærmest for os selv.

Om aftenen spiste vi rester, så køleskabet kunne blive tømt og bagefter hoppede drengene i spa. Det skulle næsten afprøves, når nu det var et spahus vi boede i 🙂
Inden dynerne kaldte, spiste de en sidste sommerhusis, med benene oppe, mens vi talte om alt det vi havde oplevet.

Lørdag morgen spiste vi morgenmad, pakkede sammen og tjekkede ud, inden vi begav os på eventyr. Vi havde nemlig besluttet os for at køre en lidt anden vej hjem, så det ikke bare blev en kedelig hjemtur, men i stedet en dag med oplevelser på vejen.

Mere om den tur lidt senere 🙂

 

Husk, hvis du vil være med i konkurrencen om et gavekort til et weekendophold i Skallerup Seaside Resort, kan du deltage lige her. Vinderen findes på søndag

 

God weekend derude

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker om mit nye liv som studerende...