Opskrift: Nem og hurtig stikkelsbærkage med marcipan

På tur til Rubjerg Knude Fyr – bestemt et besøg værd!

039 046 051 056 078-text
<3 <3 <3
092 100117
Matchede himmel og hav – og havde alt for meget tøj på. Det var helt rart, at det blæste lidt <3
Wow, for en sommerdag!
140 141
På vej mod toppen
143 146
Mine 4 (5) – så små, lige der <3
154 155
En trappe med huller i, så man kan kigge hele vejen ned, kræver sin kvinde (og mand) at bestige – men jeg klarede det – og det gjorde A, W og L også 😉
161
Lønstrup fra toppen
162
Ikke langt fra kanten…
167 148103175193
En kæmpe sandkasse, der indbyder til leg
197206
Hop!
209215235
Løb!
247
Glid…
283298

I tirsdags besluttede vi os for at køre på tur til Rubjerg Knude Fyr om formiddagen. Vi havde lyst til at køre på opdagelse og havde læst os frem til, at det ikke lå langt fra sommerhuset.

Og wow for en oplevelse, der ventede os! Helt uden vi vidste, hvad der ventede os, kørte vi af sted. Godt vi gjorde det!
Både A, drengene og jeg var fuldstændig blæst bagover! Naturen, sandet, udsigten, gåturen derhen, dyrene omkring os. Det var en kæmpe oplevelse – og at sommeren viste sig fra sin fineste side, lige netop den dag, var blot et ekstra plus!

Har du ikke været der før, og er du i Nordjylland, i nærheden af Hjørring eller Løkken, skal du ikke snyde dig selv for den oplevelse. Om nogle år er det måske for sent…
Adressen er Fyrvejen 30, 9480 Løkken

Vi parkerede ved den nærliggende parkeringsplads og gik den ca. 1 – 1,5 km lange gåtur ud til fyret. Vi var kørt af sted ved 9.30 tiden, hvilket viste sig at være til vores fordel (en af de fordele, der er ved at have unger, der vækker en (alt for) tidligt 😉 )
Der var ikke særlig mange andre mennesker derude, men på vej tilbage mod bilen, var der efterhånden sort af mennesker og fuldstændig fyldt med biler på parkeringspladsen.

Efter en tur op i tårnet på skift, så nogen kunne blive nede med Saga og S, der ikke var så vild med at skulle derop, legede vi med murbrokkerne, som så mange andre havde gjort før os og bagefter kastede drengene sig rundt i de store sandbakker og nød at ‘lande blødt’ – imens kunne A og jeg nyde den helt fantastiske udsigt.

På vej hjem i bilen blev vi enige om, at det havde været en mega fed tur. A og jeg roste drengene, fordi de havde været så mega seje til at gå (uden brok! Det er de bare altid seje til, så det er virkelig en fornøjelse at have dem med ud at opleve – det gør mig så glad!).
Og A og jeg kiggede indforstået på hinanden, og glædede os over, at de også sætter pris på sådanne oplevelser, for det føles så fedt at dele det – alle 5 (6).

Vi kom hjem til sommerhuset med en halv sandkasse i sko, lommer og hovedbund, sultne maver, tørstige tunger og med store smil på læberne – en god oplevelse rigere <3

Og tænk sig engang – det var en ganske gratis oplevelse! Det er fedt, når naturen giver igen på den måde 🙂

4 kommentarer

  • Ida

    Det er et fantastisk sted! Vi har været der flere gange og senest for at par uger siden. Der var der dog sandstorm og jeg brugte det meste af tiden på at trøste den mindste der græd over sand i øjner – og absolut ikke ville gå selv….

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • MorMedMere

      Ja, der er virkelig smukt! Naturen er utrolig
      Kunne godt forestille mig, det ikke var så rart at være der i blæsevejr, det snakkede vi også om. Vi var ret heldige med vejret <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Har også selv lige været der med 2 drenge på 5 og 8. Vi gik fra lønstrup og derud – smuk smuk tur som drengene sagtens kunne klare. Helt enig , et fantastisk sted derude – så smukt og en fed “legeplads” for børn:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • MorMedMere

      Ja, der er bare virkelig skønt!
      Vi snakkede også om, at vi synes at kunne spotte en sti fra Lønstrup og derud. Den må vi prøve næste gang 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: Nem og hurtig stikkelsbærkage med marcipan