Søndagstapas i solskin

Hverdagslykkeglimt – før feberen ramte

041
Smagen af sommer – i en skål
004
Alfons – altid et hit <3
006
Speltflutes blev til nem aftensmad
002038
Grilltilbehør
043
Salat med cous cous, vandmelon, agurk, blåbær, hjertesalat og feta og lidt balsamicostænk – drøngodt, mættende og super nemt
044 047
Iskold jordbær/rabarbersuppe med flødeskum og crunch – perfekt sommerdessert 🙂
Opskriften er her
048 021
Eftermiddagsforkælelse med friskbagte bagels
023 030

Der har ikke været meget i denne uge, der har været værd at råbe hurra for – mest fordi sygdom har sat sit præg på dagene. Jeg er virkelig dårlig til at være syg!
Men – jeg satser på, det skal være slut nu!
Vi har jo en tur til Norge i morgen, som vi skal af sted på, og som vi har glædet os til i flere uger!

Der har ikke været overskud til madforkælelse og boligrenovering, som jeg havde planer om. Men jeg har i det mindste fået set en helt masse ‘The Good Wife’ og syet lidt videre på mit patchworkprojekt!

Hverdagslykkeglimtene er derfor ikke fra denne uge, men fra sidste, hvor der var overskud og tid til at kræse om rabarberne fra haven, og drengene omkring bordet 😉

Jeg er egentlig ret sikker på årsagen til, hvorfor mit immunforsvar er sparket i knæ, men jeg håber, det snart er et overstået kapitel, så vi kan gå sommeren i møde uden hoste, snot og feber.
Jeg vil faktisk også rigtig gerne dele det med jer, der er bare lige et par ting, der skal bindes sløjfe på inden….

I morges sendte jeg to spændte drenge af sted til hhv. sidste skole- og børnehavedag.
I eftermiddag skulle tømreren have sat sidste bræt på gavlen og fjernet stillads osv. Manner manner manner, det bliver så skøøøønt at være ovre det!
Og så er det Sankt Hans – der er sørme meget at fejre – godt jeg har forberedt en dejlig middag, til at skyde sommerferie og nyt tag godt af sted med!

Hvis I mangler lidt Sankt Hans inspiration (i sidste øjeblik) er der et indlæg fra vores Sankt Hans sidste år lige her – med bålkage og en stue, der så helt anderledes ud 😉

Rigtig dejlig fredag og weekend til jer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagstapas i solskin