Picnic fest med drengene

Forsinkede weekendlykkeglimt

347 345 339
Dejlig sommermad – friskbagte speltflutes, ovnbagt blomkål og squash, hakkebøffer, kartoffelsalat med nye økokartofler og vandmelonsalat – mums!
197 195192183
4 økopølser og grønt for resten 😉
Vi har flere kødfri dage om ugen og så nogle, hvor vi får lidt, men godt 😉
182178172123-text157161164168120-text035031065038
Allerede vokset så meget…!
037036020019016

Mens jeg ligger her på sofaen, med feber, ondt i halsen og snotnæse, og er ineffektiv på alle måder (oh my, ikke lige sådan jeg ønskede at starte ugen!) kan jeg i det mindste kigge tilbage på de sidste par uger i mit billedarkiv.

Weekendlykkeglimtene fra sidste weekend har ikke fået lov at glimte her endnu, men det får de så lov til i dag 😉
Jeg har faktisk virkelig meget på min mentale liste, som jeg gerne vil dele med jer, men jeg skal lige finde tiden til det, midt i travlhed med husrenoveringen og andre koldbøtter, livet byder på.

Sidste lørdag glimtede solen perfekt, midt imellem to dage med masser af regn. Super god timing for de triatleter, der kastede sig i bølgen blå fra morgenen og som vi havde fornøjelsen af at følge. Ret sejt at gennemføre sådan en halv ironman – det kommer jeg aldrig til, så meget kan jeg vist sige! Selvom jeg helst ikke siger ‘aldrig’ til så meget 😉

Derudover blev dagene fyldt med hyggestunder og sommermadlækkerier. Hjemmelavede is i haven, mexikansk middag, crumble med rabarber fra haven, morgenmadsnus, sandkassesjov, børnefortællinger og iskolde jordbærbobler til de voksne, som jeg fik i mors dags gave. Og en skål for at vi har det godt, som A så fint sagde <3

Nu er endnu en weekend allerede rendt fra os – den får I glimt fra i morgen 😉

Nu vil jeg lige pleje min krop lidt, så feberen forhåbentlig skrider meget snart. Vi har jo en ferie, der står og venter på os lørdag! Argh!

Rigtig dejlig dag til jer!

2 kommentarer

  • Signe Op.

    Jeg ELSKER de her indlæg! De er så fine, uspolerede og inspirerende. Hvor må du altså nogle gange have travlt med al den lækre mad!
    Rigtig god bedring til dig. Her har halvdelen af os noget maveonde, og vi skulle endda have været til studenterfejring. Øv!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • MorMedMere

      Tusind tak for de flotte ord Signe, og tak, fordi du kigger med 🙂
      Håber I er kommet ovenpå igen. Jeg kom heller ikke til studenterfejring i mandags. Øv altså. Nu håber jeg, vi slipper for sygdom i laaaang tid 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Picnic fest med drengene