14 gaveideer til Fars dag

30.05.17 – dagbog fra en dag i mit liv….

026 118031 034 037 038 040

En sød læser skrev en rigtig fin mail til mig i morges, at hun godt kunne tænke sig at høre lidt mere om min hverdag, og hvordan jeg får det hele til at gå op i en højere enhed med børn, hus, fuldtidsjob osv.
Da jeg har fået 4 lignende forespørgsler de sidste uger, tænker jeg at forsøge mig med et indlæg fra min dag – indimellem ihvertfald…

En slags dags-dagbog, fra en tilfældig og helt almindelig, ualmindelig dag i mit liv…… Så må vi se om mit liv er spændende nok at læse om, eller om I hellere vil slippe 😉
Bliv endelig ved med at komme med feedback og ideer til indlæg. Det gør mig virkelig glad <3

Tirsdag d. 30.05.17

Kl. 06.05 Jeg vågner ved, at jeg kan høre Saga rumstere i sin kurv. Hun er hurtigt blevet god til at sove i sin kurv om natten, men hun mangler at lære at sove længe 😉 A står op og lukker hende ud i haven mens jeg blunder lidt videre

Kl. 06.20 Mit vækkeur ringer. Jeg har stadig kvalme efter den lede omgang sygdom i weekenden og er fuldstændig kvæstet, men dagen må i gang…

Kl. 06.25 Jeg skynder mig op i bad, inden tømrerne kommer kl. 7. De skiftede vinduet i badeværelset på 1. sal i går og starter højst sandsynligt hvor de slap, og jeg vil gerne være fri for at have tilskuere til mine morgenrutiner 😉

Kl. 06.45 Jeg har været i bad og fået tøj på og går ned i køkkenet til drengene, der er i gang med at spise morgenmad. Saga kommer mig logrende i møde – det er nu ret så hyggeligt 😉

Kl. 07.10 Drengene børster tænder, mens A hjælper L i tøjet

Kl. 07.15 Jeg smører madpakker, i dag ikke kun til W og mig selv men også til L, der skal på tur med vuggestuen.

Kl. 07.25 Jeg lægger makeup, mens W gør sig klar til at cykle i skole.

Kl. 07.40 W cykler af sted, de to små får sko og jakke på og kommer ud i bilen

Kl. 07.50 L og jeg går ind med S i børnehaven. L er i et sært humør for tiden og kan fra det ene sekund til det andet blive stiktosset – ud af den blå luft. Det sker selvfølgelig også her til morgen, hvor han ligger sig midt i aulaen, så lang han er og skriger. Det hjælper, da S kommer og tager ham i hånden og de følges ind i børnehaven.

Kl. 08.05 lander L og jeg i vuggestuen. Jeg er allerede for sent på den, men jeg ved, at det ihvertfald ikke hjælper noget at stresse. Det går ikke hurtigere af den grund og drengene får ‘bare’ en dårlig start på dagen…
L bærer selv sin ‘goletasg’ (skoletaske) ind med madkassen i og viser den stolt frem. Pædagogen foreslår, at de går ned i køleskabet med den, og det bliver mit snit til at smutte videre. L vinker, med hånden bag på ryggen, mens han drøner af sted 😉

Kl. 08.20 Jeg lander på arbejdet og bliver kastet ud i dagens første opgave allerede inden jeg når op til mit skrivebord 😉

Kl. 16 Arbejdsdagen er slut, jeg skal af sted for at hente L i vuggestuen og hjem til de 3 andre, inden eftermiddagen byder på masser af to-do’s. Tirsdag er ikke min favoritdag, der er SÅ mange ting der skal gå op i en højere enhed…

Kl. 16.10 lander jeg i vuggestuen. For tiden, når jeg henter L, siger han ‘Nej, mor’ når han ser mig og løber væk til den fjerneste ende af legepladsen. Jeg tænker, det er et godt tegn, men det gør bare lige at hentning tager min 10-15 minutter…. I dag har jeg haft efter-kvalme hele dagen, så jeg vil egentlig helst bare hjem.

Kl. 16.35 lander vi endelig derhjemme. De to store er i gang med at klæde om til fodbold. De skal begge til træning kl. 17. Kort efter kører A, W og S af sted til træning.
Tømrerne har fået sat to vinduer i på førstesalen, som L og jeg går op for at beundre. Det ser mega godt ud, selvom der er lang vej endnu, før det hele spiller helt 😉

Kl. 16.50 Jeg har allermest lyst til at lægge mig på sofaen, men går i stedet i gang med at lave mad, mens L daser på sofaen til lidt Alfons Åberg på Netflix.

Kl. 17.15 Kødsaucen bobler på komfuret, mens jeg skærer salat.
Jeg fandt ud af i formiddags, at det er min tur til at have morgenbrød med på arbejde i morgen, så mellem salathakkeri og sovseomrøring rører jeg en bolledej sammen og røremaskinen ælter en thebirkesdej.

Kl. 17.40 Pastaen bliver sat over, og imens laver jeg dej til en banankage. W skal have legegruppe med hjem fra skole i morgen, så jeg synes, der skal en lille kage til 😉

Kl. 18.25 W kommer hjem fra træning som den sidste, og vi spiser og snakker sammen.

Kl. 19.15 Drengene får børstet tænder og gør sig klar til at komme i seng.
A synger godnatsang for L.
W læser højt for S – Alfons Åberg. Selvom de har deres ture – som brødre nu engang har – så er de altså så søde ved hinanden når alt kommer til alt <3
Imens alle mine drenge godnat-hygger ovenpå går jeg tilbage i køkkenet og putter banankagen i ovnen, mens jeg former thebirkes, så de kan hæve natten over.

Kl. 20.15 er jeg endelig færdig med praktiske gøremål og oprydning efter aftensmaden. Jeg er fuldstændig bombet! Der sker virkelig meget i mit liv lige nu, der kræver masser af kræfter, så når jeg når til kl. 20 er jeg ved at være brugt, godt og grundigt!
A foreslår, at vi kigger på mørklægningsgardiner til de nye vinduer, men jeg orker det ikke. Jeg ville egentlig også gerne blogge, men må indse, at det bare ikke bliver nu.
Kaster mig i stedet på sofaen, arbejder en halv time med et kreativt projekt, jeg skal bruge på arbejde dagen efter.
Derefter sætter jeg mig med den bog jeg fik startet på søndag. Når først jeg får gang i en bog, har jeg svært ved at slippe den igen, før den er færdig. Især denne, der er super spændende 🙂

Kl. 22.10 kryber jeg under dynen. Burde have gået i seng et par timer tidligere, men jeg nyder bare sådan mine stille aftener, hvor jeg helt selv kan bestemme… Der er i grunden meget få minutter af sådan et døgn, hvor man helt selv er herre over sin tid, når der er 3 unger, en hvalp og et arbejde, der skal passes!
Jeg krydser fingre for, at det sidste kvalme og giga-træthed er ovre i morgen tidlig!

Godnat og sov godt 🙂

   

6 kommentarer

 • Nanna

  Så fint indlæg. Sjovt at komme lidt bagom det hele. Som jeg læste dit indlæg, sad jeg med et lille smil på læben over de små genkendelser fra familielivet.
  I øvrigt: Du burde sige dit arbejde op og blive fuldtidsblogger og/eller skrive en kogebog med forslag til temafester. Din blog har så meget at byde på, synes jeg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Hvor er det dejligt at se hvordan din hverdag fungerer, er selv spændt på august når jeg starter på arbejde igen. Sig til hvis du har tid på er tidspunkt til besøg, kører gerne 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie B.

  Mega godt indlæg. Gerne flere af dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Så hyggeligt – tak for det indlæg 🙂 Håber dagen i dag har været kvalmefri. Dbh. Tanja.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine F

  Rigtig fint med sådan et dagbogsindlæg. Tak for det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Super fedt indlæg, sjovt at blive inviteret lige lidt længere i dit liv. Jeg er endnu engang målløs over alt det du når, men super inspirerende.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

14 gaveideer til Fars dag