Lykkeglimt & 2 heldige vindere

2 år – Alfons Åberg fødselsdagsfest

079044
Kagemand og små søde mænd – opskriften på kagemand er her
021
Jordbærlagkage med lyse bunde, marcipantop og flødeskumskant – opskriften på lagkage er her
050
Luksus romkugler – UHM! I dagens anledning med masser af farve. Opskriften er her
051
Efter sigende Alfons’ yndlingskager: Vanillekager med syltetøj – så de måtte selvfølgelig også på bordet
054
2 aar
055070
Lagkage med chokoladebunde og rabarbermousse
069061
Jordbærcupcakes med Alfons’ kat Pusser – opskriften er her
060023029037040085096089127130
2 år og allerede rimelig street 🙂
133105-text
Godt med mange hjælpende hænder 😉
135137-text121

I går blev vores mindste lykkespire 2 år!

I dag fejrede vi ham, efter alle kunstens regler, med kagefest, solskinsleg i haven og gaver i massevis. Nøj, hvor har han bare nydt dagen! Været så godt tilpas og bare ‘været’ midt i det hele. Så skønt at få lov at være tilskuer til og en del af <3

L havde (næsten) selv valgt temaet. Det oplagte ville måske have været at holde maskinfest, men det tema har jeg allerede udfordret mig selv med for nogle år siden (se bare her). L og jeg blev i stedet enige om at fylde dagen med Alfons, da vi nyder at se ham sammen på Netflix eller læse om ham i alle bøgerne, som også er blevet slidt godt med de to storebrødre.

Jeg er kæmpe fan af Alfons Åberg og det har vist smittet af på drengene 🙂

På kagebordet var der både fødselsdagsboller, kiks, frugt, 2 slags lagkage, romkugler, vandbakkelseskagemand og jordbærcupcakes.
Fordi vi blev 14, havde jeg valgt at lave det som et tag-selv-bord, da vi ikke kunne sidde ved det samme bord alle sammen.

Efter en times gaveoppakning og kage-kaffeslabberas gik vi i haven og nød solen, indtil de sorte skyer pludselig tog over og gav masser af regn og torden.

I dag er det et år siden vi bisatte min far, så det føltes på en måde helt rigtigt at samles om noget godt i dag. Min far ville ikke have ønsket det anderledes. Så i dag har vi haft alt det gode i centrum, midt i disse uger, der også byder på rigtig mange af de hårde mærkedage.

Nu er jeg træt, mæt og glad og især helt taknemmelig over at have set den lille fyr stornyde sin dag – selvom det stadig stikker stort i hjertet, når jeg tænker på, at der mangler én omkring bordet <3

Rigtig god lørdag aften derude

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lykkeglimt & 2 heldige vindere