Opskrift på sprød grovtærte med spelt og masser af grøntsager

Forår i Paris <3 – farvel og goddag

654
Farvel – eller måske på gensyn? – til Disneyland
655 656 626661 665-ny
<3 <3 <3
670
Forår i Paris <3
673 681678 680682
Den fineste park, midt i byen
684 692-ny 701 707
Brudepar, der skal foreviges, alle vegne <3
708-text
Middagslur i klapvognen
711
Se lige den blå himmel – og den tagterrasse…
712
Notre Dame
716 717
Det perfekte tidspunkt at holde ferie i Paris – med nyudsprungne træer, solskin og blå himmel
721 738-text
Med Bastillepladsen i baggrunden
740-text 741 744
751 752
Ægte franske profiteroles

Efter 4 dage i Disneyland var vi (næsten) klar til at pakke sammen og drage mod Paris. Der var lige én forlystelse, W virkelig gerne ville prøve igen. En af dem med aller længst kø. Så efter morgenmaden drønede A og W over i parken, for at stå klar til de åbnede kl.10. Imens pakkede vi andre tingene sammen og fik checket ud af hotellet.

Derefter mødtes vi alle i parken. Mormor snuppede en tur i Aladdins flyvende tæppe med alle drengene og så var vi klar til at sige farvel…

Ved 11.30 tiden gik vi, i samlet flok, over for at hente vores kufferter på hotellet og derefter gik vi mod togstationen, der nærmest ligger som en del af Disneyland. Efter 10 minutters venten på toget (der kører ret ofte) og ca. 35 minutters kørsel, landede vi midt i Paris. Der var 800 m ned til vores hotel i nærheden af Bastillepladsen, så vi gik derned for at aflevere alle vores kufferter.

Solen skinnede, som om den havde noget at indhente, så da vi havde sat alle kufferterne op på det værelse, vi kunne få nøglerne til, gik vi ud i byen for at få noget frokost.

Vi fandt en park i nærheden, der havde både vand og sandwiches og da vi havde spist gik vi en tur derinde. Der var de fineste kirsebærtræer og smukkeste bede med blomster i alle mulige farver, sorter og udgaver.
Vi stornød at gå rundt i bare arme og mærke varmen nå helt ind under huden. Vi besluttede at gå langs Seinen, hen til Notre Dame.

Langt Seinen stødte vi både på brudepar, der var midt i fotoshoots og en gruppe mennesker, der, ved vandkanten, var ved at lære salsa, til høj musik og med smil på læben.

Der var, som forventet, lang kø for at komme ind i kirken, så vi fandt en fortovscafé, hvor vi fik noget koldt at drikke og hvilet benene lidt.

Bagefter gik vi gennem gaderne tilbage til hotellet, hvor vi fandt en restaurant i nærheden, der serverede både pizzaer, croque monsieur og profiteroles til dessert 🙂

Ligesom i Disneyland sov de to store hos mormor, mens L sov hos os. Vi havde ikke kunnet få en babyseng den første nat, så vi måtte tænke kreativt, for at komme til at ligge godt, men det lykkedes og han faldt hurtigt i søvn 🙂 Det gjorde vi andre for øvrigt også. Det er hårdt at være på ferie, gå mange kilometer og rejse med 3 krudtugler. Men de var så mega seje og brokkede sig ikke på noget tidspunkt over at skulle gå, stå, vente eller ‘opleve’ <3

Efter en skøn, varm dag i Paris var vi så klar på at opleve endnu mere efter en god nats søvn

Fortsættelse følger….

Vil du læse om vores magiske eventyr i Disneyland, kan du finde indlæggene her, her, her og her

1 kommentar

  • Birgitte

    Hvor er det dejligt at følge jeres tur rundt i Disneyland og se de tre skønne drenge hygge sig med hinanden.❤️
    Du tager så fine billeder og jeg er helt vild med det med valmuerne- tror det er mine yndlingsblomster😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på sprød grovtærte med spelt og masser af grøntsager