Når jeg har savnet mit køkken....

Kunst, der boostede mit forårshumør!

blomster blomster-2 blomster-closeup blomster-oppefra blomster-oppefra-med-sko

Hermed et skud forår, fra mig til jer 🙂 Eller faktisk fra W til jer…..

Dagen i går startede temmelig gråt og vådt, men det ændrede sig dog, da jeg kom op til skolen med drengene.

Inden vi tog på ferie, havde W været i gang med et projekt i billedkunst, som jeg kun havde hørt om. Dagene efter ferien var det A der havde afleveret, så jeg havde ikke haft mulighed for at se det endelige resultat.Før i går… Og wow siger jeg bare! Jeg var helt forelsket, selv på afstand. W kunne mærke min begejstring før jeg overhoved fik sagt noget og fortalte stolt, at han havde været med til at lave det (selvom jeg jo godt vidste det 😉 )

Tænk engang, at tomme plastikbøtter, flasker, plastikurtepotter og andet, der ellers bare var blevet smidt ud, kan blive til sådan et kunstværk!
Jeg havde slet ikke forestillet mig, at deres projekt ville ende ud sådan her… Recycling og upcycling på den fede måde, hvis I spørger mig. Især i stor flok, får det en fantastisk effekt!

Jeg var helt forelsket allerede fra første sekund. Måske endnu mere fordi jeg går og længes efter spirende blomster, farverigt forår og solskinsdage…

Jeg tog mig selv i at gå og smile over synet, selv flere timer efter jeg var landet på arbejde… 🙂

Nu tænker jeg, at vi må i gang med et lignende projekt herhjemme… Der er da håb for, at det er en slags blomster jeg ikke får slået ihjel og så er de jo også ret ligeglade med, at der stadig er nattefrost (i midten af spril hrmf) og om de får vand eller ej…

Rigtig god lørdag til jer 🙂

1 kommentar

  • Annitta

    Wow Det ser godt ud. Det kan jeg godt forstå din søn er stolt over.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når jeg har savnet mit køkken....