Hjemme igen - til ananas i egen juice

En af mine svagheder; lyserøde sko….

1122022 image1 img_2459

indeholder-reklameinks

Når foråret begynder at titte frem, får jeg altid lyst til at iklæde mig flere farver, blomster og prints. Jeg er vist ‘god’ til at holde det lidt sort/gråt henover vinteren, men når solen for alvor begynder at varme og give prikker på næsen, så ændrer mit garderobe-humør sig… 🙂

Jeg faldt over nogle lækre, lyserøde sneakers, der leder tankerne hen på søde softice og milkshakes i skyggen og det var kærlighed ved første blik. Ikke fordi jeg som sådan mangler (lyserøde) sko, men jeg har bare en eller anden svaghed for netop sådan nogen…

Og når noget er kærlighed ved første blik, så skal man slå til, ik? 🙂 Med hjem kom de ihvertfald og jeg har allerede brugt dem en del. De er gode at gå i og passer til det meste – både bukser, jeans, kjoler og nederdele. Helt perfekt 🙂
De var med mig i Paris og da jeg viste glimt af dem på Instagram (@mormedmegetmere) var der en del, der spurgte til dem.

De har vist været meget populære, så de er ikke så nemme at opstøve… De var også udsolgt i min størrelse, i den første butik jeg var inde i.
Det er lykkedes mig at finde dem et par forskellige steder, hvor de har nogle af størrelserne på lager stadig. De kan købes her, her eller her – alt efter hvilken størrelse, man er ude efter.
De er for øvrigt meget størrelsessvarende og ‘almindelige’ i størrelsen…

Indtil det modsatte er bevist, vil jeg nyde, at det endelig er blevet sko-vejr og bruge dem så meget som muligt 😉

Rigtig dejlig eftermiddag derude!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemme igen - til ananas i egen juice