Opskrift på lækker, nem banankage med spelt og chokolade

Forårsfavoritter til garderoben + rabatkode

Indeholder affiliatelinks

collage-mode-spring17

Denimskjorte med flæser // Rød jakke // Denimnederdel // Skjorte med flæser og høj hals // Skjorte med flæser // Blå kjole med flæse forneden // Sko med kilehæl // Blå nederdel // Kjole med fugle og blomster // Nederdel med glimmer // Kjole med smukke blomster // Lyserød skjorte med guldknapper // Nederdel med leopardprint // Gummisko med sløjfe // Sort pencilskirt

Godmorgen derude!

Selvom kulden er på sit højeste, kan jeg ikke lade være at drømme om forår og lysere tider.
Lige nu kan jeg dog ikke undvære mine uldtrøjer, for jeg fryser uhæmmet, bare jeg tænker på en isbjørn, men jeg glæder mig til, at foråret og solen får fat og jeg kan droppe de mange lag.

De mange nye forårsvarer er så småt på vej på hylderne rundt omkring og nøj, hvor er der meget at lade sig friste af. Det på billedet ovenfor er kun et meget lille udpluk. Jeg har faktisk allerede klikket den ene af tingene hjem, mens jeg overvejer, hvilke andre, der ville gøre sig godt i garderoben… Mon I kan gætte hvilken?

Lyserødt, rødt og blåt skulle efter sigende blive hitfarver her til foråret og nu da jeg er tosset med især lyserødt og blåt, er der meget der frister. Nu er det tid til at give sort en pause og lyse lidt op 😉

Da jeg skulle udgive indlægget her, opdagede jeg, at Boozt giver -15% på en masse nyheder til og med i morgen, med koden SAVE15.
De varer, der er med i tilbuddet, er markeret med et SAVE15 ikon og koden gælder ordrer over 999 kr. Blot et tip, hvis forårsgarderoben skal forberedes lidt – med rabat.

Nu vil jeg snuppe en kop kaffe og få startet dagen på den rare måde.

God weekend (og vinterferie?) derude

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på lækker, nem banankage med spelt og chokolade