6 år - Mickey Mouse fødselsdag

Elefanthud eller eftertragtet? That’s the question

Indlægget er sponsoreret

001006016 042 047 054

Er cremer kun for piger?
Indimellem, når jeg kigger i vores badeværelsesskab, kan jeg godt være tilbøjelig til at svare ja – men sådan behøver det jo ikke være…

De sidste par uger har drengene og jeg testet en produktnyhed fra Neutral. En lækker, fed Body Cream, der kommer lige i rette tid til at redde tør og træt vinterhud.

W er, og har altid været, en viking med boblende varmt blod i årerne. Han klager sjældent over at han fryser, og spiller helst fodbold i shorts og t-shirt hele året rundt – udendørs vel at mærke. På det område er han min totale modsætning, jeg fryser næsten altid.

I de kolde vintermåneder skal jeg ofte minde ham om, at han helst skal bruge handsker og hue, når han cykler.
Da han ofte glemmer det, får han lynhurtigt tørre hænder, der sprækker. For er der noget hans hud (og alle andres) ikke er fan af, så er det iskoldt frostvejr ude og lunende radiatorvarme inde…
Hans ben og arme lider på samme måde i vinterhalvåret, og fortjener lidt forkælelse, efter en tur til fodboldtræning og et varmt bad.

Da der er en i vores familie, der lider af parfumeallergi, har vi, i mange år efterhånden, ikke brugt cremer, vaskemiddel, håndsæbe, rengøringsmidler osv. med parfume. Jeg er faktisk meget pernitten med parfume i alt muligt, hvor det slet ikke er nødvendigt. Især når det kommer til drengene. Jeg vil så nødigt, at de udvikler allergi.
Jeg er derfor virkelig glad for, at Neutral nu har lavet en fed creme, der kan hjælpe os med at få bugt med elefanthuden.

For at gøre det nemt og overskueligt, har vi givet cremen stjerner (mellem 0 og 5) indenfor 3 kategorier:

  • Virkning og pleje      * * * *
    Cremen er lækker at smøre ud, fed og bløøøød. Den trænger hurtigt ind og klistrer ikke, men blødgør i stedet huden og holder den fugtig.
  • Familievenlighed     * * * * *
    5 stjerner har vi valgt at give den i denne kategori. Simpelthen fordi den er god for både store og små og er en creme, jeg ‘tør’ smøre mine små pus ind i. Og så er den så fed, at selv små fingre kan arbejde med den, uden at den løber væk (og ned på gulvet) undervejs.
  • Value for Money      * * * * *
    – cremen koster vejl. 60 kr, hvilket jeg synes er en god, fair pris. Især når man tænker på, at den er meget drøj i brug og ikke er stoppet med masser af kunstige, ubehagelige fyldemidler. Og så er den ovenikøbet både Astma- og Allergimærket og Svanemærket.

Jeg vil lige dele en lille sød historie med jer, fra da jeg præsenterede W for cremen og han havde smurt den i ansigtet og på armene:
W: ‘Mor, hvad skal den gøre godt for?’
Mig: ‘Den skal gøre din hud (endnu mere) blød og lækker’
W: ‘Moaar, det skulle du ikke have gjort. Hvis min hud bliver blødere, vil pigerne endnu mere slå mig og hive mig i tøjet’ <3

Jeg håber, han tilgiver mig, at hans hud bliver babyblød. Jeg tænker, det er bedre at være ombejlet, end at have hud der sprækker 😉
Men helt ærligt, jeg kan jo også godt forstå, pigerne har lyst til at mærke hans babybløde kinder og hænder 😉 Så altså; creme er ikke kun for piger, men piger sætter pris på det – på så mange måder 😉

I kan læse mere om cremen på Neutrals hjemmeside, hvor der også er masser af gode råd til at passe på sin hud.

Nu vil jeg smøre mine tørre hænder ind i creme, læne mig tilbage i sofaen og nyde en stille aften, mens A knokler på arbejdet.

Rigtig god aften

 

Her får I lidt billeder af mit testpanel:

023-text 013-text 012-text 009-text

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 år - Mickey Mouse fødselsdag