DIY: Personlig nøglering med navn

Weekendglimt

003006
Den ene feberpatient ønskede fastelavnsboller med fløøøøskum – opskriften er her
011025
Perlemeditation og sprøde rodfrugtchips – opskriften er her
030049
Yndlingsstart på søndagen
106108
Snesjov – der forhåbentlig slår alle grimme bakterier ihjel… 🙂
113
131-text
Første kælketur – jeg tror det var et hit… 🙂
212-text
Godt med to brødre, der kan trække én op igen <3
009
Vi fik afprøvet lækkert, (og virkelig pænt!) nyt modellervoks – lavet naturligt af bivoks.
Det kan købes her (affiliatelink)
015-text019037043-text
<3 <3 <3
063077
Lækre kugler uden sukker – opskriften kommer snart 😉
086
Hjemmelavet Sushi – efter ønske fra W
095098019
Skoldning…
022
Mine feberfyre bestilte pølsemix 🙂
030
Fredagsslik blev til mini kage’mænd’ – et hit hos drengene! Opskriften er her
026

Når jeg sidder her og kigger tilbage på weekenden, ser den da slet ikke så skidt ud endda 😉 Det var den nu heller ikke, hvis altså man ser bort fra, at 4 ud af 5 var nedlagt med feber.

L havde feber hele sidste uge og det var endelig på vej i den rigtige retning. Jeg glædede mig til en weekend uden planer, med god tid til ingenting og alting.
Men… så skrev A, kort før jeg havde fri, at han også var ramt af feber. Og da W kom hjem fra fritteren var han også ramt af ondt i halsen og feber. Årh mand, det var sådan rigtig fredag d. 13. uheldigt…

Jeg hoppede i køkkenet og lavede pølsemix på bestilling og små vandbakkelsesforkælelser med slik, som godbid til Disney Sjov og X-faktor.

W var temmelig skidt om lørdagen og ønskede, at jeg bagte fastelavnsvandbakkelser med flødeskum. I løbet af eftermiddagen begyndte jeg også at mærke feberen rase og halsen snøre sig sammen. Det var slet ikke sådan jeg havde lyst til at bruge weekenden. Nu hvor vi endelig havde fri sammen, alle sammen, uden A skulle på vagt, så skulle vi bruge tiden på sygdom?
Jeg serverede frisklavede rodfrugtchips og snacks og satte mig med et lille perleprojekt, mens L sov lur i barnevognen.

Om aftenen forberedte jeg dej til boller og kanelsnegle og søndag morgen blev skudt i gang med hygge omkring morgenbordet. Mon ikke det kan jage nogle af sygdomsbakterierne væk, at man har det rigtig rart?
Bagefter tog vi på kælkebakken i det lækre, frostklare solskinsvejr. Der blev hvinet, grinet og kælket i en time og vi vendte hjem med røde kinder og frisk luft i næsen.

Eftermiddagen gik med at lege med modellervoks og bagefter nød jeg at se på drengene, der malede hinanden i hovedet. De havde det så skægt med at forklæde hinanden og grine af det færdige resultat bagefter.

W havde ønsket sig hjemmelavet sushi i flere uger og søndag aften blev det ønske opfyldt. Der blev spist op, det er altid skønt at bruge tid på at lave mad, når det bliver værdsat 😉

Nu er ugen allerede godt i gang igen. Efter over 1 uge væk fra vuggestue, var det noget af en overvindelse for L at skulle afleveres i morges, men han havde haft en god dag, heldigvis <3
Jeg kunne godt have brugt en dag på langs, uden at skulle andet end at pleje halsen, men sådan blev det ikke. Der er så meget andet, der skal og må gøres. Nu vil jeg hoppe hen i sofaen og hoste om kap med A – No romance dér 🙂

Rigtig god aften derude

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: Personlig nøglering med navn