De 10 mest populære opskrifter i 2016

Lykkeglimt tilsat feber, is og fede fingre ;)

008
Issandwich – altid en god idé 🙂 Opskriften er her
011
Forkælelse til dem med feber, søvnunderskud, krudt i rumpen, 1000 spørgsmål på tungen og os andre, der forsøger at håndtere det hele 😉
012013
Hjemmelavede forårsruller, til at afslutte ugen med. Opskriften er her
003
Speltotto med kylling. Det bliver jeg vist aldrig træt af. Opskriften er her
009
Jeg skyldte jo ret meget, efter min fadæse for en uge siden – det fik jeg rådet bod på! Opskriften på hurtigt, lækkert tarteletfyld er her
011 023
Forsømt patchwork blev fundet frem igen…
038
Når ens mand er vild med hjerter <3
056 060
Et glimt af spisepladsen i stuen. Der er mange flere i dette indlæg
154
Jeg er vild med de lækre, buttede fingre, hænder, underarme, overarme… <3
166 167
En af de 10 mest populære opskrifter sidste år. Se dem alle sammen her
174

Jeg skyder den nye uge i gang med en omgang glimt og godheder fra de sidste dage.

Weekenden var god, med tid til nærhed, nydelse, afslapning, kreativitet, læsning, madlavning og spændende beslutninger.

A var på nattevagt lørdag og de to store overnattede hos farmor og farfar, så jeg havde ‘fornøjelsen’ af en nat alene med en mindstemus med feber. Søndag havde han næsten 39 i feber dagen lang, men det slog ham nu ikke ud!
Jeg nød, at han i korte øjeblikke ville sidde tæt i sofaen, men det meste af tiden var der fuld drøn på, som der plejer at være. Det er vel i bund og grund også et meget godt tegn, selvom jeg ikke havde noget imod at sidde tæt lidt længere 😉

I morges kyssede jeg alle mine drenge ‘god dag’, efterlod A og febermus derhjemme og cyklede af sted på arbejde i regnvejr. Det meste af det kunne jeg godt have undværet, men that’s life… Sygdom (og regnvejr) kommer altid ubelejligt, ik? 😉

Nu venter en ny, spændende uge forude. Håber I får en god én af slagsen.

God aften

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De 10 mest populære opskrifter i 2016