Låge 11 - Julehyggeglimt

Låge 12 – Nyhed! Det fineste dyreporcelæn til små (og store)

Indeholder affiliatelinks

collage-liewood-stentoj

Så er vi sørme allerede halvvejs mod juleaften. Det er lidt vildt, synes jeg 🙂

Jeg så lige, at yndlings Parcellet netop har fået den fiiiineste kollektion af tallerkner, krus, skåle og krukker i stentøj på hylderne. Med fine dyremotiver og sjove former. Jeg er helt, helt vild med det og overvejer, om ikke også jeg kan spise min mad af det 😉

Det er lavet i stentøj, der selvfølgelig (højst sandsynligt) går i stykker, hvis det bliver kastet på gulvet, så det er ikke sikkert man skal sætte det uden opsyn foran en mindstemus, der lige har lært at sidde ved bordet. Men jeg er på den anden side ret stor fortaler for stentøj og porcelæn, også til de små. Der har været så meget snak om, hvad f.eks. melamin afgiver af stoffer, hvis det bliver varmepåvirket, både via varm mad eller i microovnen, så jeg har altid brugt porcelæn til mine kiddos. Det har også en god tyngde, der bliver stående på bordet, når de begynder selv at skovle havregryn op af skålen osv. 🙂

Nu har L en alder, hvor tallerkener og krus bliver stående på bordet, uden at skulle stå udenfor rækkevidde, så de kan sagtens bruges herhjemme og jeg er ret sikker på, han vil synes, de er skægge at spise af 🙂
Mon jeg kan nå at skrive dem på ønskesedlen, ellers skulle det måske være en gave fra os, han har alligevel ikke så mange ønsker, for med to storebrødre er legetøj ikke noget vi mangler forfærdelig meget af… 😉

Der er flere forskellige designs og modeller, end dem på min collage ovenfor. Du kan se hele udvalget hvis du klikker her 🙂
Der er også super fine håndklæder, vaskeklude, gulvtæpper, kurve, sengetøj, ammepuder og meget mere.

Rigtig god eftermiddag og aften derude

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Låge 11 - Julehyggeglimt