Zen-tid, kiksekage, kreativitet og farvelade

Lækre leverpostejsmadder & et kig behind the scenes

Indlægget er sponsoreret

002tulip028 010 064 053 034 012 024030 017 016

Fik I mon læst det første indlæg, om det lækre leverpostejs-shoot jeg var til i København for en måneds tid siden? Ellers kan I læse det lige her

I dag vil jeg tage jer med bag kameraet, for det er faktisk en oplevelse i sig selv 🙂
Nu har jeg efterhånden været en del af ‘blogger-møllen’ i 5,5 år og været til en del forskellige arrangementer. Ofte træder jeg lige et par skridt tilbage og agerer flue på væggen undervejs, simpelthen fordi det er sjovt at betragte de små myrer, der drøner rundt. Vi er nemlig et temmelig skørt folkefærd, især i flok 😉 Der bliver taget billeder konstant, også mens der bliver forklaret, fortalt og holdt ‘foredrag’. Vi flytter rundt på tingene, så det passer ind på vores billeder og render rundt efter det gode lys. Ja, vi er vel egentlig nærmest i vores egen lille verden, mens der er virvar omkring os.

Denne gang var det ikke kun bloggere, der drønede rundt. Der var også en kameramand, et kamerahold, en kok og andre ‘hjælpere’, der skulle have det hele til at gå op og sørge for, at de rigtige skud kom i kassen.

Det var hyggeligt at snakke med de andre bloggere og opleve dem, som de er bag skærmen. Der blev sludret fra vi kom til vi gik. Det er så sjovt at møde nogen for første gang, man egentlig kender godt i forvejen, fordi man har fulgt med i hinandens liv. Det tager en del af det første filter væk.

De 7 bloggere, jeg var på optagelse med, var AnnaMad, Bitte Bitte, Mortilmernee, Sundemadpakker, Sydhavnsmor, Nutidensmor og A Million Miles

De kom, ligesom jeg, med deres egne bud på en leverpostejsmad, som de godt kan lide den. En klassisk med bacon, rødbeder og champignon. En med bagte græskar, en med syltede rødløg, en med pesto, agurk og tomater som madpakkeklapsammen og så var der kokkens 3 bud på nyfortolkninger, der alle var super lækre.

Da vi havde smurt hver vores variant af leverpostejsmaden, kom kokken forbi og skulle smage på dem. Det var faktisk vildt grænseoverskridende at have en kok stående ved siden af sig, der skulle smage på ens mad, mens der var et kamera der filmede 🙂 Han var heldigvis rigtig flink og god til at komme med fifs til endnu flere forskellige lækre leverpostejsmadder. Tror jeg skal have inviteret til leverpostejsfest en dag, hvor der er et veldækket bord med leverpostejsmadder i alverdens afskygninger 🙂

Vi blev alle sammen hurtigt enige om, at leverpostejsmadder er noget alle har et forhold til. Ihvertfald hvis man er opvokset i Danmark. Vi har alle stiftet bekendtskab med det tidligt i vores liv, haft det med i madpakken og mange af os smører de samme madder til vores unger nu.

Herhjemme er vi vilde med leverpostej og der ryger ihvertfald et par pakker om ugen… Vi elsker den klassiske variant med agurker eller rødbeder på, men går ikke ad vejen for at opfinde nye kombinationer. En leverpostejsmad med remoulade og ristede løg siger mine drenge heller aldrig nej til 😉
Vi har som regel mindst én aften om ugen, hvor den står på rugbrødsmadder, men det er aldrig noget der er brok over. Men i min verden er det heller ikke en videnskab at gøre rugbrødsmadder lækre eller til noget godt. En lun leverpostej og lidt lækker topping kan fint gøre det ud for et lækkert måltid hos os 😉

Den nye variant fra Tulip Delikatesse, der hedder Lun og Lækker, kommer i en bakke, der kan gå i ovnen. Det er ret smart, når det skal være nemt og hurtigt!

Min favorit blandt de 3 kokken lavede til os,var én med sprød, frisk rødbede og stegt, sprød persille. Rødbeden var revet og lagt i isvand, så det netop blev sprødt og friskt og persillen var stegt sprød i olie på panden. Det var ret lækkert med sprød, frisk topping til den lidt ‘fede’, cremede, salte leverpostej.
Den variant jeg tror vil falde i bedst jord hos A, var en udgave med agurker skåret i tern og vendt i grovkornet sennep og toppet med karse. Også en lækker variant, hvor der er noget der knaser, som modsætning til den ellers bløde bund af rugbrød og leverpostej.

Vil du læse mere om de lækre nye leverpostejer fra Tulip Delikatesse, kan du klikke lige her

Fik du ikke set videoen i det tidligere indlæg, kan du se den lige her:

 

Hvordan ser din yndlingsleverpostejsmad ud?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zen-tid, kiksekage, kreativitet og farvelade