Hvor heldig kan man være? De små ting...

God-tid-morgenmad og et nyt krus til samlingen

137155 145 130 125 117

(Indeholder affiliatelinks)

I min verden har det først været rigtig weekend, når der har været serveret og nydt forkælelsesmorgenmad med mine drenge, med friskbagte boller, (varm) kaffe og god tid. Fordi det er en kontrast til hverdagen, der ofte står på havregryn og skynderier.

Jeg gør oftest brug af en koldthævet dej, så der ikke skal gå mange timer, før der kan komme boller på bordet om morgenen. Især denne opskrift er et hit – altid. Fordi de bliver lækre, luftige og rundstykkeagtige.

Sidste weekend fik jeg samtidig indviet mit nye Mumi krus, der udover at holde på kaffen, gav drengene og jeg akut julestemning i maven. Men det er altså kun en god ting herhjemme 😉

Nu er der kun en måned til 1. december og vi må snart i gang med de første forberedelser til jul. Hvis jeg skal have styr på kalenderpakker, skal de ihvertfald også snart købes 😀
På arbejdet har der allerede været jul på programmet i flere uger. Det gør mig ikke noget, jeg synes bare det er hyggeligt at kunne snige det ind hist og her. Hvis man skal lave hjemmelavet julepynt eller fine indpakninger, skal man også til at i gang, hvis det skal være klar 🙂

Hvis du har lyst, kan du se noget af juleinspirationen lige her. Der kommer hele tiden mere til. På makakus Instagram @makaku.dk deler jeg også ud af masser af kreative (jule)ideer. Jeg har også lavet kalendergaveideer, inddelt i priskategorier, så det er nemt at gå til.

Er I i gang med juleforberedelserne eller er det for tidligt?

1 kommentar

 • Nanna

  Mine unger får kun adventsgaver, men de første blev købt i går.

  Jeg tager gerne hul på julen, med forberedelse i god tid. Det er nok lidt en gammel vane, fra min tid som blomsterdekoratør. Skulle der pyntes op hjemme, var det ugen INDEN adventugen – for den var altid SÅ travl.
  jeg har også hentet de første (mange) lærkegrene i skoven. De ligger bare klar til brug. Har planer om at lave en “port” af grene ved vores fordør hvor der skal en lyskæde i. Den laver jeg nok midt i november. Synes lys udenfor er så dejligt på denne tid så det er ikke kun forbeholdt december.
  Og så går jeg i hovedet og planlægger adventskrans og overvejer hvilke andre små binderier, jeg skal finde på til bordet osv. Så jeg har taget lidt hul på det også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor heldig kan man være? De små ting...