Halloween (u)hygge med lækker yoghurtis + tip om gratis halloweenskabeloner

Vintershopping – 20% på alt (også udsalg)

Indeholder affiliatelinks

collage-vinterjakker-vinterstoevler-julefrokost

Rosemunde blondebluse // Varm vinterjakke med dun // Yndlingsboots fra Billi Bi med spænder // Smuk sort kjole med flere lag // Klassisk uldfrakke // Slå om frakke fra Ganni // Sort kjole med blonder // Grå uldcardigan fra Benetton // Cardigan med kontrastkant // Støvler fra Billi Bi med foer

Vintersæsonen er godt på vej og nu hvor Boozt giver -20% på alt i dag – også udsalg (dog ikke By Malene Birger, Barbour, Mango, Hugo Boss, Eton) skal jeg have shoppet de vinternødvendigheder, der mangler i min og drengenes garderober.

Hvis du bruger koden MSS20 får du også -20% på alt, dog kun i dag d. 23.10.16 og på alle ordrer over 999 kr.

Jeg er på udkig efter en varm vinterfrakke, der kan holde kulden ude når jeg cykler på arbejde. Synes allerede det er temmelig koldt at cykle af sted nu… Samtidig skal den være nem at røre sig i, når man drøner af sted på de to hjul, og også helst holde en lille byge ude, så den skal kunne lidt af hvert 🙂 Har fundet et par gode bud nu, så er det bare at bestemme sig. Nu hvor der er 20% at spare, skal jeg ihvertfald have slået til i dag 😉

Jeg mangler også et par varme vinterstøvler, der holder mine tæer varme på cyklen. Det er helt vildt, som blæsten og kulden kan komme ind alle vegne, når man er på cykel.
Kunne dog også godt tænke mig en lidt pænere, knap så praktisk, vinterjakke i uld, men det er måske lidt forkælet at have to vinterjakker…?

Julefrokostsæsonen er også lige rundt om hjørnet, så nu hvor der er penge at spare, skulle man måske lade sig friste af en ny, smuk top eller måske en fin kjole eller to…? 😉
Jeg vil samtidig lige tippe om et ret lækkert sæt, jeg forkælede mig selv med, for et par uger siden. Denne fine nederdel i plisseret velour og denne top. Super fint til prisen, både sammen og hver for sig!

Uld kan jeg aldrig få for meget af, så jeg har også snuset nogle forskellige uldstyles op, helt klassiske og gode til det meste. Jeg kan anbefale dem fra Benetton. God kvalitet til en fin pris.

Rigtig god søndag derude – med eller uden shopping på programmet 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halloween (u)hygge med lækker yoghurtis + tip om gratis halloweenskabeloner