Mormorstrik og morfarmave

Halloween (u)hygge med lækker yoghurtis + tip om gratis halloweenskabeloner

Indlægget er sponsoreret

004 009 013 016 027 089 065093

Endelig kom mine drenge hjem igen! Det skulle selvfølgelig fejres med en god omgang uhyggelig hygge.
Jeg havde forberedt en familie-afslapnings-overraskelses-hyggestund til dem, og de blev ellevilde, da de kom ind i stuen og så det. Vi fik hurtigt kastet tasker og jakker hen i et hjørne, enige om at udpakning og tøjvask måtte vente 😉

En perfekt måde at ‘lande’ på, efter hhv. hjemrejse og hektisk arbejdsdag. Vi samledes om bordet, til halloweenklip, græskarudskæring og isspisere og snak om alt det, der er sket, de sidste dage, både her og der.

Jeg havde printet halloweenskabeloner på Arla Yoggis side lige her, som drengene klippede ud. Perfekt måde at få øvet det der klipperi 😉
På deres side er der også 3 skabeloner til græskarudskæring og drengene valgt, som den første, en ret sej flagermus. Jeg klippede skabelonen ud, mens drengene udhulede græskar og derefter tegnede jeg skabelonen af med en hvid tusch og skar ud.
Jeg har aldrig skåret græskar ud på den måde før, jeg plejer som regel at gøre det i frihånd, men det fungerede ret godt sådan her og var meget nemmere end jeg havde troet, at få en flagermus til at komme til syne 🙂

Da vi havde fået tændt lys i græskarhovedet, klippet halloweenpynt, spredt lidt spindelvæv (aka vat) og ligesom sat den helt rigtige uhyggeligt hyggelige stemning, var det tid til at læne sig tilbage og nyde en skålfuld is.

Jeg havde bagt nogle sprøde kiks til isen, formet som gravsten og kors og pyntet med smeltet chokolade. Jeg er nemlig ret vild med kombinationen af sprøde kiks og fløjlsblød is, og det er drengene heldigvis også 🙂

Da jeg fortalte, at isen, vi skulle forkæles med, er med mango og græskar, vakte det straks jubel. Mango er nemlig på hitlisten herhjemme. At der også er græskar i, gjorde det kun endnu sjovere. Det er der ingen af os der har smagt før, men det passer jo perfekt til halloweentemaet. Både pga. den smukke gule farve og fordi halloween på en eller anden måde er lig med græskar, ik?
Det fungerer rigtig godt med mango i isen, der giver den et friskt pift og græskar er en sjov feature, der ikke ‘fylder’ for meget.

Isen er en nyhed fra Arla og hedder Yoggi® Frozen yoghurt med mango & græskar.

Nu vil vi nyde resten af eftermiddagen i lavt tempo og holde et vågent øje med, hvornår mørket falder på, så vi kan nyde vores skræmmende fine græskar lyse op i mørket udenfor på terrassen.

Rigtig god aften derude

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mormorstrik og morfarmave