Hvad synes I?

Se hvad jeg har lavet – noget om, hvad jeg arbejder med

aesker-orange-hylde-planteaesker-pletter-oppefrabordskaaner-traeperler-miljo-grydebordskaaner-traestave-miljodeskorganizer-blue-closeupmaelkeflasker-05-lnotesbog-posca-pilepileophaeng-closeup-miljo

Det er de store følelser der er på spil i de her dage. Både de svære, tunge, lette og sjove. Men det er vel egentlig et meget godt billede på, hvordan livet er…

I torsdags kunne jeg endelig vise det frem, jeg har arbejdet med og brugt de fleste af døgnets vågne timer på, de sidste par måneder. Der er blevet lagt virkelig meget knofedt og tankevirksomhed i det. For 2 måneder siden blev de første tanker samlet og nedskrevet. I torsdag blev der trykket på knappen og det univers jeg har skabt, i samarbejde med et par andre dygtige hoveder, kunne endelig vises frem.

Jeg har bygget en webshop, ja nærmest et univers, der hedder makaku og I kan se det lige her

Navnet makaku er udledt af det hawaiianske ord for kreativitet, der beskriver ret godt, hvad det er for et univers makaku er.
Det er nemlig en webshop, hvor alle produkter tager udgangspunkt i en kreativ tilgang til livet. En webshop der hylder personlig og unik indretning, og hvor alt er tilladt, så længe man selv får hjertebanken over det 😉

Sitet er spækket med DIYs og kreative ideer og der kommer løbende flere til. Jeg bruger mine aftener og weekender på at udvikle nye ideer og produkter og jeg elsker det!

Jeg håber, at de mange ideer og lækre produkter kan inspirere til at være kreativ derhjemme eller måske mødes med andre og hygge sig sammen om det. Måske lave hjemmelavede gaver, der er lagt kærlighed i og som passer perfekt til modtageren. Der er ideer der er hurtige at lave, og nogle der er mere tidskrævende. Dem der kan laves af alle, og dem der kræver lidt mere fingersnilde.
Og så er mit højeste ønske, at vi kan inspirere hinanden via hashtagget #makakuDIY så man hele tiden kan få ny inspiration og nye ideer ind på lystavlen 😉

Hvis du har lyst, kan du følge med i makaku universet på Instagram @makaku.dk og på Facebook lige her
Og så kan du tilmelde dig nyhedsbrevet lige her

Jeg håber I vil kigge forbi og følge med, det vil gøre mig utrolig glad.
I den forbindelse vil jeg gerne dele en rabatkode med jer, der giver 10% rabat på ALT.

Koden er mmm10 og gælder t.o.m. 31. oktober 2016

Rigtig god aften

fb-mmm10

3 kommentarer

 • Katten

  Sikke en skøn side, man får jo lyst til st lave en masse. Kunne i evt. Også komme med ideer til hvad der kunne være nemt og sjovt for børn at lave? Nu er det jo snart jul😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella

  Sikke en hyggelig og inspirerende webshop. Jeg vil glæde mig til at gå på opdagelse i den ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella

  Sikke en hyggelig og indpirende

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad synes I?