Regnvejrskit, weekendtravlhed og søvnunderskud

Stik mig en stak med uld og kaniner, tak…

Indeholder reklame i form af affiliatelinks108 112023020

Midt i efterårsheden kom der en pakke med lækker uld og andet godt ind ad døren.
Jeg havde bestilt efterårs- og vintermusthaves til L på yndlingswebshoppen

Nu hvor sensommervarmen er dampet af og dagene er begyndt at blive køligere, er L startet på at have uld inderst. De tynde, bløde uld/silkebodyer uden ærmer, er perfekte lige nu. De regulerer kropstemperaturen perfekt. Senere på året skifter vi over til dem med korte og lange ærmer.
S er en ‘kold’ fyr, så til ham har jeg shoppet bløde uldundertrøjer, som han sætter pris på at have på, når dagene bliver køligere.

Derudover fik jeg købt lækre uldbukser, bløøøøød uldbluse fra favorit FUB og endnu en omgang kaniner; sweatbukser og den fineste velourtrøje med kanin foran.

Jeg har lige opdaget, at Mia har fået endnu flere lækre varer på hylderne, siden jeg sidst lod mig friste. Blandt andet fine hjemmesko fra Pom Pom, flere fine styles fra Mini Rodini, uldleggings fra Müsli, de fine huer fra Huttelihut og bløde leo lækkerier fra MarMar.
Måske jeg er ‘nødt’ til at shoppe lidt igen snart 🙂

1 kommentar

  • Maria

    Tak for inspiration og for at du for efterhånden noget tid siden gjorde opmærksom på parcellet! Det er virkelig den fineste webshop med så sød og hjælpsom betjening!
    God dag til jer (-:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Regnvejrskit, weekendtravlhed og søvnunderskud