Opskrift på fish 'n' chips

Regnvejrskit, weekendtravlhed og søvnunderskud

172034 038 043 047 057 061 text 063 080 161 text 168201 036 181

Min weekend sluttede i går (eller vel nærmest i dag) kl. 00.45. Det der arbejde koster nogen ekstra timer for tiden og nu hvor A for en gangs skyld havde fri fredag, lørdag OG søndag, synes jeg ikke jeg kunne være bekendt pludselig at trumfe weekenden totalt med arbejde, så jeg tog nogle ledige timer hist og her og derudover aftenerne i brug.
Men nu er jeg også snart klar til at løfte sløret for det jeg knokler med. Uh, jeg glæder mig 🙂

Udover arbejde bød weekenden også på fodboldkampe og kaffedrikkeri i solskin, indkøb, kastanjejagt i haven, yndlingsforkælelsesluksustræstammer som perfekt regnvejrskit (opskriften er lige her), regnvejrshygge, æble-pærerov, fish ‘n’ chips, titte-bøhleg og grydebrødsbagning.

Fredag eftermiddag skulle W have legegruppe med hjem fra skole, så om morgenen nåede jeg at bage en omgang boller og nemme muffins med chokolade og banan, så de havde lidt at kaste sig over.

Nu er der allerede ved at være spist et godt stykke af mandagen. Jeg er alene hjemme et kort øjeblik, inden alle mine drengene kommer hjem. Farmor, faster og farfar har været søde at hente drengene i dag, for A har vagt. Så kunne jeg arbejde lidt længere, det var skønt.

Nu glæder jeg mig til en aften med træstammerester og et afsnit af Dicte, inden jeg vel nok kaster mig over computeren igen for en stund.

Rigtig god aften derude!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på fish 'n' chips