Glimtende start på en ny uge

Lykkeglimt

092
Blåbærtyv på rov
014
036
Lækre, sprøde råstegte kartofler – opskriften er her
016 002 064 066
<3
072 081 089 193
Lækkerier til drengene fra yndlingsbutikken
099 114 117
Havelykke
118 125
De bedste chocolate chip cookies, til mine (nye) kollegaer – opskriften er her
131 139 008
Hverdagsforkælelse – friskbagte yndlingsmorgenboller
018

Tiden flyver af sted og den ene dag æder den anden, men det er jo både godt og skidt… ;)5

Jeg har egentlig en masse på hjerte, jeg gerne vil dele med jer, men indtil jeg når der til i mit program, må I ‘nøjes’ med en omgang lykkeglimt og en nedkogning af alt det der foregår hjemme hos os, bag skærmen 🙂

I går kom jeg hjem til et hus uden internet og tv, lige den dag jeg havde planlagt at skulle flade ud på sofaen med arbejde og blog på computeren og et eller andet ligegyldigt i tv. Typisk ik? Men altså, så var jeg tvunget til at lave ingenting for en stund, det var vel egentlig også meget godt. Jeg endte ihvertfald med at komme tidligt i seng 🙂

Hver eneste aften i den her uge har vi levet i skiftehold. Jeg er lige nået hjem fra arbejde tidsnok til at ‘overtage’ og sende A af sted, enten på vagt, til fodbold eller lignende.
I aften står der forældremøde i kalenderen, åh altså, det står ikke højest på min to do ønskeliste, men det skal jo klares. Forhåbentlig når der også at blive tid til en smule fladen-ud, for jeg trænger til at koble lidt fra til et eller andet.

Og nu jeg er her, vil jeg lige ønske jer en rigtig god aften 🙂

 

P.S. I kan også altid følge med i stort og småt på Instagram @mormedmegetmere og på Snap Mormedmegetmere

   

2 kommentarer

 • Katrine

  Så fine billeder, som altid 🙂

  Må man spørge, hvor din fine hvide flæseskjorte er fra? Den ligner en, der meget gerne må flytte ind i mit tøjskab.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Ja det må du selvfølgelig 🙂 Den er fra H&M
   Rigtig god weekend

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glimtende start på en ny uge