Postkort fra Assens

Postkort fra Odense – i H.C. Andersens fodspor

456 457 463 471 475 476 478 483 484 495 497 502 506

Vores campingeventyr på Fyn ledte os en tur til Odense. En by vi kun har haft udforsket gange lidt, men som vi havde en idé om, rummede masser af eventyr og gode oplevelser.

W har haft en del om eventyr i 1. klasse, så det virkede også som en skøn sløjfe at binde, at tage til H. C. Andersens by.
Formiddagen brugte drengene på togmuseum, mens L og jeg gik en tur i byen (og shoppede lidt også ssshhhh 😉 )
Vi mødtes til frokost, i solskin og sandaler, juhuu. Dansk sommer, det er simpelthen noget af det bedste, ik?

Bagefter gik vi en tur rundt i Odense, i H. C. Andersens fodspor. Godt nok gik vi turen baglæns, men skidt, den var magisk alligevel. Vi havde downloadet en app, der kunne holde os opdateret på de forskellige historier fra byen og var både forbi hans hus, der hvor hans mormor havde siddet i fængsel fordi hun fik børn udenfor ægteskab, så stedet hvor hans mor arbejdede som vaskekone og endte i parken, hvor vi så eventyr og skuespil. Drengene var ret optagede af det hele, både historierne på vejen rundt i gaderne, de gamle bygninger og eventyrparaden. L klappede også lystigt med og smilede over hele femøren 🙂

Odense er en virkelig hyggelig by, der har ret meget at byde på, både for store og små. Vi har allerede aftalt at vende tilbage igen engang, for der er efter sigende også en ret fin zoologisk have i Odense, som vi måtte nøjes med at køre forbi. Og så er der også et H. C. Andersen museum og et legested lige ved siden af, hvor vi kunne have brugt meget længere tid.

Vi afsluttede turen med en is i solen, inden vi kørte tilbage til campingvognen og en aften med madlavning, nydning og rødvin 🙂
En virkelig skøn dag, der går lige i hjertet <3

   

1 kommentar

  • Maria

    Odense zoo er så hyggelig! Og så er det også et must med en tur på burger anarchy 🍔🍔😊!! Byens eller måske dks bedste (gourmet) burgere.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Postkort fra Assens