Snapchat...

Snart går turen til….

Indlægget er sponsoreret

016 020 023

… Norge
Nærmere bestemt Kristiansand, hvor vi skal besøge både Kristiansand Feriesenter og Dyreparken, hvor alle de kendte figurer, fra Thorbjørn Egners skønne børnebøger, bor.

Vi glæder os alle helt vildt og forsøger ihærdigt at holde feriekulleren i nogenlunde snor, så vi ikke sidder oppe under loftet til på mandag, hvor vi drager af sted 🙂

Vi er startet forfra på de skægge historier om Folk & røvere i Kardemommeby, Dyrene i Hakkebakkeskoven og Karius & Baktus. Vi har efterhånden læst dem en del gange, men de kan sagtens tåle en gang mere eller syv.
Da jeg var barn, læste min far de samme historier højt for mig, vi hørte dem på bånd (ja på bånd, så føler man sig lidt gammel…) og så dem i teatret, så der er virkelig mange minder i de historier, som jeg glæder mig til at genopl(i/e)ve sammen med drengene og også til at skabe vores egne minder sammen.

Jeg er vokset op med kør-selv-ferie hver sommer, så jeg er ikke skræmt af køreturen, men jeg synes nu også det er ret fedt at tænke på, at vi kun skal køre et par timer, sejle et par timer og bum, så er vi fremme ved vores feriedestination – endda i et helt andet land 🙂
Jeg er ved at forberede lidt bagsædesjov til køreturen, selvom vi ikke skal køre så langt. Jeg klipper i filt som aldrig før og forsøger at få det til at ligne noget. Hvis det lykkes, viser jeg frem på bloggen senere, men forneden kan I få et lille glimt af det jeg har gang i… 🙂

Hvis nogen af jer har gode tips til must-sees i Kristiansand eller bare generelle tips til ferie i Norge, så send dem endelig vores vej!
Plejer I at have norske kroner med eller er det lige så godt at svinge dankortet, uden ekstra gebyrer til følge? Jeg er faktisk lidt i tvivl om, om der er ting vi skal være obs på, når vi skal rejse til et ikke-EU land, men jeg satser på vi har styr på det meste og ellers kan tage det hen ad vejen. Rejseforsikringen er ihvertfald på plads 😉

Har I lyst til at følge med os på tur, så kig meget gerne med på Instagram @mormedmegetmere, hvor der helt sikkert kommer glimt af alt det vi oplever og mon ikke også der kommer et par snaps på Snapchat: mormedmegetmere

Rigtig dejlig sommer og ferie til jer der (også) er så heldige 🙂
Jeg krydser, alt jeg kan, for at solen vil stråle om kap med feriesmilene
Og rigtig god weekend også!

quiet book sjov til køreturen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snapchat...