Opskrift på (laktosefri) jordbæris ¤ svøbt som issandwich

Bring back summer…

155005 2085 2080 ig1 122 032 110002 092 029 007 003 066

Sidder her og kigger ud på regnen og drømmer om varme, sol og sommer – kom snart tilbage sommer, vil du ikke nok?

Jeg vil egentlig nødigt klage, jeg forsøgte virkelig at nyde hver eneste af de varme dage, fordi jeg godt ved, at vi ikke kan tage dem for givet, men jeg gad alligevel godt at de varede lige lidt længere…. Det var så skønt med bare ben, sandaler, løse sommerkjoler, kølende jordbærdesserter, fodboldhepperi fra sidelinjen opvarmet af solstråler, terrasseliv, spisning under åben himmel (eller i skyggen fra parasollen), skyggehygge, is, lune aftener og ekstra glædeshumør, som solens stråler kan tage æren for.

Hvis jeg skal se positivt på det, så slipper jeg da for at smøre 3 drenge ind i solcreme fra top til tå flere gange dagligt… Det tager alligevel en del tid 😉
Og vi er fri for urolige tropenætter…
Meeeen, når alt kommer til alt, tog jeg gerne det med 😉

Som haveejer har jeg lært at sætte pris på regnen og haven ser ud til at række bladene op mod dråberne, så helt skidt er det ikke med lidt vådt fra oven. Hvis bare vandet kom med en garanti om, at solen vil vinde igen – snart…
Håbe kan man heldigvis altid. Og imens, så varmer jeg mig med lækre sommerglimt og drømme om alle de solskinstimer vi stadig har til gode (forhåbentlig) 🙂

Rigtig dejlig aften derude

2 kommentarer

  • Annemette

    Hej Pernille. Hvor er det fine røde udendørs bassin fra, som L sidder i? Det er fint!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Mon du vil dele opskriften på de kyskager du har på øverste billede – de ser vildt lækre ud😋

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på (laktosefri) jordbæris ¤ svøbt som issandwich