Tip om 40% på ALT - til både mor, far og børn

Når der er lidt stille her….

022

… er det såmænd bare fordi der er alt andet end stille på min side af skærmen 🙂

Udover at have døjet med hold i ryggen den sidste uges tid (så opdager man virkelig, hvor meget man har brug for at være gode venner med sin ryg), har jeg haft temmelig travlt med maleprojekter (mere om det i næste uge), skolefest, madlavning, spændende møder, sommernydning, søvnindhentning og sommerferieplanlægning.
Og så kræver det også sin kvinde at have L hjemme om benene på mig, for han vil fremad i verden, så vi sidder kun stille 10 minutter ad gangen – og kun når vi spiser 🙂 Så der er ingen fare for at jeg gror fast for tiden, men det er nok også godt nok.

Indimellem kan jeg godt mærke, at sorgen trænger sig på og at jeg er nødt til at skubbe den væk, fordi den ‘kommer ubelejligt’, men forhåbentlig bliver næste uge knap så presset, så der bliver tid til at trække vejret helt ned i maven og dryppe et par tårer i kaffen.

I weekenden og i næste uge håber jeg også at få lidt blogtid, for jeg har en masse på hjerte. Indtil da er I selvfølgelig altid velkomne til at få en bid af min verden (og måske også noget af det der stjæler min tid), på Instagram hvor jeg hedder @mormedmegetmere og på Snapchat hvor jeg sørme også hedder Mormedmegetmere / Pernille Bang 🙂

 

Rigtig god weekend til jer alle

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip om 40% på ALT - til både mor, far og børn