Børn & døden

HJÆLP… Hvor skal vi stikke af til?

001reklame-affiliatelinks

Jeg har brug for jeres hjælp! I plejer altid at være så søde til at komme med gode råd, ideer og indspark, så det håber jeg også I kan i dag 🙂

Hvor skal min mor og jeg stikke af til? På mini ferie altså 🙂
Vi kunne godt tænke os at komme lidt væk, bare et par dage. Ikke nødvendigvis til sol og varme, men det ville da være en god bonus.
Vi trænger til et par dages fri. Til at se lidt andre rammer, end dem der er så fuld af minder. Til at det eneste vi skal koncentrere os om, er at bestille en kop kaffe, slubre rødvin, shoppe, læse bøger, se på kunst og dase

Jeg tænker at Paris kunne være en skøn by at tage til, men det kunne lige så godt være Stockholm, København, Malmø, Berlin, Amsterdam, Barcelona, Madrid eller eller….

Hvis I har tips til storbyferie, af den ene eller anden slags, så skyd løs 🙂
F.eks. Destinationer, hotelanbefalinger, restauranter, must-see attraktioner, don’t do’s, transport, shopping – you name it!

Vi står klar med pas, kamera, solbriller og lommepenge, så jeg håber I kan hjælpe os på vej i den rigtige retning 😉

 

P.S. Er der nogen af jer der har erfaring med at shoppe hotel via hotels.com? Eller shoppe hele rejsen via Expedia eller Momondo? Jeg har ikke de store rejsebooking erfaringer, men det virker som overskuelige steder at gøre det, men sig gerne til, hvis I kender gode steder (på nettet) at shoppe rejser.

17 kommentarer

  • Anne B

    Lissabon eller Barcelona – har l – fantastiske byer både med shopping kunst og mad. Jeg har lige været i Amsterdam med et par veninder, hvilket også var en fantastisk oplevelse dog ikke så sydlandsk – kan anbefale Loyds Hotel ;0) – rigtig god tur hvor I end ender.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofiya

    Helt sikkert ROM. En gang Rom altid Rom😆.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte C

    Jamen, I skal da til Hamburg. Det er sådan en vidunderlig by medmasser af seværdige museer, gode restauranter, dejlige parker og fantastiske shoppingmuligheder.
    Giv lyd, hvis I vælger at køre derned og jeg skriver et par tips til jer.
    Ønsker jer en skøn tur, hvor I end måtte vælge at tage hen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gunnld

    Strasbourg! Fantastisk fin by og perfekt til en weekendtur med shopping, rødvin, kaffe og dejligt fransk klima

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

    Åh hvor lyder det som en god idé. Jeg foreslår at i tager et kig på Krakow. Fly direkte fra Billund. Rimelige priser og der er både god mad, shopping og massere af historie.
    Håber at I får en fantastisk tur hvor end i tager hen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanne

    Berlin eller Budapest. To fantastiske byer. Jeg bestiller altid hotel via hotels.com b synes det er nemt og overskueligt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rutsje

    Det her trænger i da til: http://www.ysb.se/?lang=da

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Isa

    LIssabon i Portugal er også fantastisk, og tit ret overset! synes helt klart, det er et skud værd

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Melisa

    Jeg vil byde ind med Sevilla, vi var der i foråret og der var så hyggeligt! Afslappende men nok byliv til at man ikke keder sig. Eneste anke er at man ikke kan flyve direkte ..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

    Jeg tænker at I har brug for at se noget smukt og romantisk og hepper derfor på Paris, men har også hørt rigtig meget godt om Sevilla (som alternativ til Barcelona) God tur!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sine

    Helt sikkert Berlin..!! Tjek evt DSB’s hjemmeside, de har pakker med tog og hotel, skide nemt

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Randi

    Madrid er mit bedste bud på en storby der rummer kunst, lækker mad og vin, shopping og skøn, skøn stemning. Byen er ikke så turistet som mange andre storbyer og man kan nå det meste på gåben i centrum, både kongeslottet, shopping og skønne smalle gader med tapas… Husk at bo i centrum (nær kongeslottet) så kan I nå rigtig meget på få dage!
    Og hvis du skulle have drengene med en anden gang, kan jeg stærkt anbefale Warner Bros forlystelsesparken lige uden for byen. Lidt ala Disney, men meget meget billigere.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jane

    Hvis I har mod på en lille køretur kan jeg anbefale Flensburg og især strandhotel Glucksburg – det er et dejligt badehotel, hvor man bliver kræset om og Flensborg er en smuk by.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marianne

    Jeg vil anbefale Rom. Jeg synes den by byder på det hele: godt vejr, smukke bygninger, historie, hyggelige små gader, fantastisk god mad, kaffebarer osv. osv.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Det er godt nok ikke en storby, men hvad med et par dage i Astrid Lindgren Verden i Vimmerby i Sverige? Min mand og jeg har snakket om, at vi godt gad tilbringe en forlænget weekend med vores datter 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Grit

    Det er ikke ligefrem en storbyferie jeg byder ind med – så shopping bliver måske lidt vanskeligt – men det er lidt en oase, og så er der spa, som måske kunne erstatte shoppingen? The Lodge i Sverige! Det ligger kun ca. 40 minutter fra Malmø og er det skønneste lille sted. Perfekt til gåture, spa, boglæsni g og så har de lækker, lækker mad!!!!! SÅ meget et perfekt sted at lade batterierne op og byde samværet med sin mor!!!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

    Berlin er en af mine yndlingsbyer (sammen med London). Mange hyggelige kvarterer, billig mad og drikke og fine shoppemuligheder. Det er også billigt at bo, og så er der jo flere penge til alt det sjove 🙂 Ellers er Rom også en skøn, skøn by. Hyggelig, overskuelig og med en masse lækker is og vin. Der vil jeg gerne selv ned igen snart 🙂 God tur!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børn & døden