For et år siden....

Små glimt

065070076091097032050004014019023007011018019020028009 041

Solskin og snevejr. Hullede knæ (igen igen igen), brødrekærlighed, sommerdesserter, forsinkede hveder der blev til krydderboller, hjemmelavet sushi, forårsshopping til døren, boller i karry, fiskeburgere og øjne fulde af spilopper.

De sidste dage har været både kaotiske og lattermilde. Hver dag er fuld af kontraster. Fra den ene yderlighed til den anden. Sygdom og tristhed vs. gå-på-mod og livslyst. Heldigvis er jeg omgivet af masser af det andet, til at opveje det ene….

Selvom det kan føles forkert at nyde de små lykkestunder for tiden, så forsøger jeg at overbevise min dårlige samvittighed om, at det er vigtigt at gøre netop dét. Både (og netop) for min fars skyld – og for min egen og alle mine drenges <3

Rigtig god aften derude

1 kommentar

  • Trine

    Selvfølgelig skal du ikke have dårlig samvittighed over at nyde alt det gode, der trods alt, er omkring dig. Jeg tror ingen og mindst af alt din far vil ønske at du forsvandt ned i et sort hul. Dermed ikke sagt at nogle dage ikke kan (og skal) være mørkere end andre, det er vel også sådan at vi bliver ved med at værdsætte alt det gode.

    Jeg bliver simpelthen nødt til at spørge dig om opskriften på tærten med hindbær, havtorn og ? den ser uimodståelig lækker ud.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For et år siden....