DIY - broderet kalender med dyr til kalenderpakkerne

Mormorstrik & tip om Drops garn på tilbud

097 104 113 116

 

reklame-affiliatelinks

Det eneste gode ved al den sygehus-ventetid er, at der er masser af tid til at strikke, sy patchwork og læse.

Min mor har netop færdiggjort en super lækker, varm strik til S. Han har selv valgt farven og nu hvor vejret ikke rigtig arter sig, er den allerede taget i brug 🙂
Han elsker at gå i vamsede uldtrøjer og jeg elsker når han gør det. Så det er ret perfekt at have en mor/mormor der leverer sådan nogen
Opskriften hun har brugt, er lige her og den er såmænd helt gratis

Min garnpusher på nettet har netop nu udsalg på Drops garner – og der er virkelig meget at vælge mellem. Jeg skal vist have fyldt garnkurven op igen, så vi ikke løber tør foreløbigt. Og så skal jeg jo også selv have kastet mig over et projekt, men dog nok et lidt mindre ét end en strik til mig selv…

For ikke så længe siden hoppede jeg selv i denne nye, strikkede sag. Og nu er hun sat på en ny opgave, for jeg kan heller ikke få striktrøjer nok… Jeg har blandt (meget) andet denne strik på ‘bestillingssedlen’
Jeg har også købt garn til 2 veste til L, efter denne opskrift. Det er Drops baby merino, der skal bruges til den og det er lige nu nedsat med 38%. Så koster en vest (op til str. 12/18 mdr.) faktisk under 40 kr at strikke!

 

Rigtig god dag til jer alle

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - broderet kalender med dyr til kalenderpakkerne