Hurra for A

What if I fall…..?

027

Oh honey, but what if you fly?

Der er temmelig mange ting i mit liv lige nu, der skubber mig ud over kanten, men som jeg ikke har kontrol over. Kræft er en af dem…
Om en måned starter L i vuggestue, og så er det kapitel slut… Jeg fatter det ikke! Jeg vidste jo godt i forvejen, at tiden flyver af sted, især efter der kom børn ind i billedet, men den her barsel, come on, den er jo lige startet?!

Mange af jer, der har været på barsel, kender nok den følelse, at man har lyst til at ruske lidt op i sit liv. Enten undervejs eller ‘på den anden side’. Mange iværksættere gror vist sammen med baby, under barslen…
For mig ihvertfald, er mange ting blevet sat tilbage på en anden hylde, under mine barsler. På godt og ondt…

Jeg er ikke længere bange for at mærke efter, både i mave og hjerte og jeg er blevet bedre til at stole på min egen mavefornemmelse, selvom jeg indimellem virkelig kan hade at skulle være den der træffer voksenbeslutninger!

Forleden traf jeg en beslutning, sammen med A selvfølgelig, som har været undervejs længe. I flere år egentlig. En beslutning der med tiden er blevet lettere at tage på nogen punkter og på andre punkter sværere. Ikke desto mindre, så føles det helt rigtigt! Og der er vel fordele og ulemper, fravalg og tilvalg ved nærmest alle store (voksen)beslutninger?

Det er sådan én af de beslutninger der giver mavebølger, svedige håndflader, hjertegalop og tankemylder. Men det er fedt at springe ud over kanten med vilje. Den her gang er det noget jeg faktisk selv er herre over, i stedet for livet der bestemmer for mig. På den anden side vil jeg påstå, at det er livet der har ledt mig i denne retning… Men indimellem skal man turde turde, ik?

I onsdags sagde jeg mit job op. Bum. Jeg vender ikke tilbage på pinden i starten af maj.
Jeg har gemt 8 ugers barsel fra W, som skal bruges indenfor det næste års tid. Jeg har valgt at de skal bruges nu, når min ferie er slut. Det giver virkelig mening at bruge min barsel nu, hvor jeg kan være der for mine forældre.
Hvad der skal ske, når min (ekstra) barsel er ovre, venter jeg lige med at løfte sløret for, men jeg kan ihvertfald afsløre så meget, at jeg skifter spor, på flere forskellige planer. Og jeg glæder mig <3
Nu håber og satser jeg på, at jeg kommer til at flyve, i stedet for at falde… Jeg er ihvertfald nødt til at give det et forsøg.
Heldigvis er jeg omgivet af et fantastisk heppekor. Jeg kunne ikke gøre det uden dem!

Rigtig god weekend derude!

 

P.S. Du kan læse mere om, hvad det er jeg har sagt op fra, i dette indlæg

P.P.S. Det er ikke en aprilsnar 😉

9 kommentarer

 • Line Günes

  Er slet ikke i tvivl om at du kommer til at flyve – højt skønne P <3
  Jeg hepper på dig 🙂
  Kram fra Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Tillykke med din beslutning, Pernille. Når man er tro mod sig selv og følger sin mavefornemmelse, så går det aldrig helt galt.
  Håber jo i mit stille (egoistiske) sind, at det er noget vi læsere får glæde af?! 😉

  Jeg er i øvrigt selv startet forfra i mit arbejdsliv, og er igang med en ny uddannelse… Det er, spændende, opløftende, mærkeligt (og lidt angst-provokerende) igen at være helt “grøn” i en branche. Men jeg føler, det har været den helt rigtige beslutning.

  Held og lykke med det hele!

  /Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina S

  Uh hvor spændende – tillykke med at følge din mavefornemmelse…..håber det også er noget vi på den anden side af skærmen får glæde af 😉
  Held og lykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Astrup

  Du ønskes alt held og lykke, du er så sej og inspirrerende at lige meget hvad du finder på, skal det nok blive godt :0)
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Tusind tak Katja! Jeg glæder mig til at komme i gang med det nye 🙂
   KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med at turde. Det kræver mod – men meget inspirerende at du tør at følge din mavefornemmelse, og jeg glæder mig meget til at se hvad du efter ferie og ekstra barsel, så skal lave.

  Kh
  Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Tusind tak Maria. Ja, det kræver mod, men heldigvis har jeg opbakning til at turde, det betyder alt.
   Glæder mig til at kunne fortælle mere 🙂
   Rigtig god weekend

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Spændende – glæder mig til at høre mere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Ja, det er rigtig spændende 🙂 Tak for din kommentar Ida

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hurra for A