Kokosmakroner a la fuglereder

Mine Netflix favoritter (til påskeferien) – hvad er dine?

086sponsoreret-indlag

Jeg mindes svagt, at der var engang hvor man, når man var syg, kunne putte sig under dynen og forsvinde ind i selvmedlidenhedsland, med en god film foran sig, til at fordrive tiden (og baktusserne) med. Det var før jeg blev mor…
Men i de her dage, hvor min krop arbejder hårdt på at bekæmpe feber og snot, tillader jeg mig at kaste mig på sofaen, så snart der er en ledig stund til det. Jeg er godt klar over, at min krop forsøger at sende mig et budskab. Men jeg er bare dårlig til at sidde stille og lave ingenting. Så er det godt at Netflix findes, for der er faktisk serier der kan tryllebinde mig til en time eller to på langs (okay, måske har jeg patchwork i hånden imens, men jeg laver næsten ingenting) 😉

Om det er sygdom, påskeferie, hverdag, weekend eller noget helt femte, så er det faktisk meget rart at have en god serie eller film i baghånden, til lige at lade tankerne flyve til.

A og jeg har netop slugt de nye sæsoner af både Suits og House of Cards. Manner, det var to gode, nye sæsoner! De får hermed vores varmeste anbefalinger!
3. sæson af House of Cards var en anelse træg efter min mening, men det råder 4. sæson klart bod på! Må den næste sæson være lige på trapperne! (Ønske kan man vel altid..)

Drengene og jeg har grinet os igennem filmen Home / Hjem. Den er virkelig sød og ja – sjov! Og så har vi for nyligt genset Charlie og Chokoladefabrikken. Dén er altså også god!
Kung Fu Panda 3 går i biffen nu, så måske vi skal have set 2’eren så vi er up to date til en biotur…
Eller måske skal det næste, vi kaster os over, være Krummerne. Det kunne være sjovt at se den sammen med drengene og blive lidt nostalgisk undervejs 🙂

Men for at være ærlig, så kan udvalget på Netflix godt være lidt overvældende for mig, og jeg går derfor ofte efter nogle af de serier, som andre anbefaler. Men jeg skal også helst fanges indenfor det første afsnit eller to, ellers bliver jeg utålmodig og synes jeg spilder tiden…
På opfordring, forsøgte jeg mig med Breaking Bad og så de første par afsnit, men jeg kunne ikke forlige mig med den dystre stemning. Handlingen og temaet i serien virkede meget fjern for mig, så den måtte jeg droppe. Jeg er nok egentlig ikke så meget til ‘sådan noget med’ stoffer.
Jeg har hørt andre sige, at de havde svært ved House of Cards, fordi hovedpersonen snakker til skærmen/os. Det bliver nu mindre og mindre med tiden, og for mig gjorde det ikke noget. Sådan er smag jo forskellig, heldigvis 🙂

Derfor kan det selvfølgelig også være svært at komme med anbefalinger, men jeg vil alligevel komme med mine. Måske I er nogen derude der kan se et ‘mønster’ i det jeg synes om, som ligner jeres. Og så kan I måske sende nogle anbefalinger tilbage til mig? Jeg mangler nemlig noget nyt at kaste mig over.
Udover Harry Potter, er jeg ikke så meget til overnaturlige ting, og slet ikke sådan noget med vampyrer osv., så der er selvfølgelig nogle serier der er afskrevet på forhånd… Men mon ikke der er nogen af jer der har det sådan med f.eks. krimier?

Jeg har netop afsluttet 1. sæson af The Fall. Den er på sin vis ret så barsk, men historierne i den fanger mig og giver mig lyst til at se mere. Heldigvis er 2. sæson klar til mig. Med kun 6 afsnit pr. sæson, er den hurtigt set, når L sover 2-3 timers formiddagslur 🙂

Udover Suits og House of Cards, er nogle af mine helt klare favoritter:
Call the Midwife, Downton Abbey, Arne Dahl, Wallander, Broadchurch og Camilla Läckberg
Broen så jeg, da den gik i tv, men hvis du ikke har set den, kan den også klart anbefales!

Derudover har jeg blandt andet set Orange is the new black, Gossip girl, River og Lie to me
Også serier, der er værd at slå tiden ihjel med, hvis I spørger mig, men de har dog ikke fået mig helt så meget op at ringe, som dem ovenover.

Hvad ser I på Netflix for tiden? Måske det kan give inspiration til noget nye, vi skal kaste os over herhjemme…
Nogen der har set Rectify, Orphan Black eller Homeland? Tænker, om en af dem, kunne være det næste vi skulle kaste os over…?

Rigtig god tirsdag derude

 

Hvis I vil læse mine tidligere Netflix anbefalinger, kan I se mere hvis I klikker her

13 kommentarer

 • Lotte Carlsen

  Hej Pernille.
  Jeg kan vidt lide de samme serier som dig, men har stadig en del til gode. Breaking Bad og The Americans fængede mig overhovedet ikke og jeg opgav efter andet afsnit. Homeland må I se! Den og House of Cards synes jeg er de mest interessante. Jeg håber I vil synes I er godt underholdt når I ser Homeland. God fonøjelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Hej Lotte
   Tusind tak, jeg håber A og jeg snart kan finde/få tid til at starte op med Homeland, men jeg regner med og satser på at vi bliver hooked, så der skal også være tid til at sætte sig med et afsnit indimellem 🙂
   Tak fordi du skrev

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna Bjernø

  Homeland!! Det er sådan en serie jeg ville ønske jeg kunne se for første gang igen – glæd dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Tak for anbefalingen. Den er på listen, så snart vi får (tager os) tid til at kaste os over en ny serie 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Person of interest hvis den er på netflix… super god action serie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Homeland er fantastisk! Især de første sæsoner. Kan se vi ser meget af det samme 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Tusind tak for anbefalingen. Den har fået så mange med på vejen efterhånden, at det må blive den næste vi kaster os over 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine F

  Jeg vil også anbefale Modern Family. Jeg synes, den adskiller sig fra andre komedieserier ved, at den udover at være virkelig morsom også kan være meget rørende. Men man skal lige i gang og se et par afsnit, så man “kender” personerne. God fornøjelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anbefaling! Jeg må lige forsøge at give den en ekstra chance 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Rectify er super god!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Tak for dit svar, den må på to-see listen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Homeland – ingen tvivl. Den er så god.Jeg genser ind imellem sekvenser i den, som jeg liiiige må opleve igen 😉 Den er altså bare god.

  Orphan black er også helt ok. Har da set samtlige afsnit og blev fanget af mysteriet i den. Men ikke en serie i superklasse som Homeland og House of Cards.

  Og så er jeg jo helt pjattet med Modern Family. Ej, den er simpelthen så sjov og eminent castet. Og så er hvert afsnit kun 24 minutter, så den er lettere at gå til og fra end feks Homeland og House of Cards, hvilket kan kan være en fordel i et travlt mor-liv 😉

  God fornøjelse og god påske

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Tusind tak for input Nanna.
   Jeg tror Homeland må blive næste serie A og jeg kaster os over. Der er vist også nogle sæsoner at tage af, så vi ikke løber tør lige med det samme 😉
   Jeg har engang startet på Modern Family, tror jeg fik set første afsnit, men den fangede mig ikke sådan lige. Jeg må give den et forsøg mere, min bror har også anbefalet den. Jeg skal bare lige være i humør til det, når det er sådan noget comedy skørt noget tror jeg 🙂 Det er nemlig godt med serier man kan gå til og fra 😉
   God påske til dig og dine

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kokosmakroner a la fuglereder