Opskrift på hurtigt, lækkert, hjemmelavet tarteletfyld

Nyt spisebord med plads til kærlighed; gæster og mad i massevis

072 112081 084 088 109 affiliatelinks

Som jeg skrev i dette indlæg, så var der en forandring på vej herhjemme. Lykken varede dog ganske kort, for da vi skulle samle bordet, viste det sig at den ene af metalstolperne var støbt skævt, så det ikke kunne sættes sammen. Et par dages venten og vupti, endelig lykkedes det 😉

Jeg var blevet træt af de mange bordben på det gamle bord, selvom vi ellers var temmelig glade for det overordnet set. Jeg har søgt efter det rette bord i lang tid. Jeg synes det fylder for meget hvis stolene ikke kan skubbes ind under og der er faktisk rigtig mange spiseborde der har konstruktioner under bordpladen, der gør at stole med armlæn ikke kan skubbes ind under.

Valget faldt til sidste på Hays T12 bord. Vi har valgt det i den lange version på 250 cm. Så er der god plads til gæster, kærlighed, mad og fest.
Vi er gået fra sort til hvid bordplade og sikken en forskel det gør, rent lysmæssigt. Rummet er stort, så det kan godt bære den mørke bordplade, men jeg synes nu også det er ret lækkert, at lyset fra vinduet bliver reflekteret i bordpladen og lyser rummet endnu mere op.

Omkring bordet står gamle og nye stole i en stor pærevælling. Vi har hver vores favorit herhjemme, det kan jeg ret godt lidt. Well, faktisk er jeg fan af dem alle sammen 🙂
W’s favorit er den blågrå dråbe, A synes at siddekomforten i Eames armstolene er fantastisk, og den praktiske gris i mig elsker, at de er gode til fedtede børnefingre.
Rent designmæssigt er jeg vildt forelsket i grand prix- og y-stolen og så elsker jeg kombinationen af lyserød og guld på jubilæums syverstolen.

Det ‘gamle’, hjemmelavede linoleumsbord har fået ærespladsen i mit krearum, aka julemandens værksted, som W kalder det, fordi det er derinde vi blandt andet producerer julegaver 🙂 Nu skal jeg bare lige have A til at hænge lidt hylder op osv., så kan jeg få de sidste ting på plads derinde. Uh, jeg kan næsten ikke vente. Det bliver fedt med masser af bordplads derinde!

I weekenden skal det nye bord indvies med både fødselsdagsmiddag og brunch. Uh, jeg glæder mig og er godt i gang med forberedelserne. Det bliver godt!

Rigtig dejlig dag!

1 kommentar

  • Katja Astrup

    Elskede jeres sorte bord i stuen men med alle de ben der driller når man sidder under så forstår jeg godt i skifter ☺️ Glæder mig vildt til st se dit krearum

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på hurtigt, lækkert, hjemmelavet tarteletfyld