Undskyld...

Små glimt

01 01 02 03 04 0502 03 2 3 4 5 01

Årets første omgang små glimt. Lidt blandet fra den sidste uges tid, der har budt på rutschebaneture af den slags man ikke frivilligt går ind til.
Men som solen også understreger, nærmest dagligt, så er der lys og varme midt i kulden – og håb!

Vores mindste lykkespire gror (alt for) hurtigt og jeg forsøger at minde mig selv om dagligt, at jeg skal nyde det lige nu og lige her. I morgen er han allerede videre til næste punkt på sin dagsorden 😉
Jeg føler mig meget heldig, at jeg får lov at være tilskuer til al det han oplever, udforsker og lærer hver dag. Og jeg gemmer hans blik og smil i hjertet – når han ivrigt møver sig af sted, på vej på ekspedition, og alligevel stopper op i ny og næ og kigger tilbage på mig, for at sikre sig at jeg stadig er der <3

I går kom min mor forbi til morgenmadshygge, inden vi tog ud at købe ind og bagefter brugte nogen timer på Onkologisk hos min far.
I dag har jeg ’tilladt’ mig selv at tage et hvil på sofaen, med A ved min side, mens L sov formiddagslur. Han endte med at sove 3 timer, hvilket vist aldrig er sket før… Det er trættende at være på lange sygehusbesøg 😉
Jeg er efterhånden også selv så træt, at ordet i sig selv ikke rigtig rækker, så det var tiltrængt og godt med et pusterum.
Nu vil jeg bruge noget af min rastløshed på at få ordnet nogle praktiske ting. Det føles nu også meget godt at få styr på lidt af hvert. Jeg kan mærke, jeg må forsøge at få styr på det jeg kan, for der er rigeligt lige nu, jeg ikke har kontrol over…

Ønsker jer alle en dejlig mandag og en god ny uge! Pas på jer selv og hinanden derude

4 kommentarer

 • Camilla

  Har fulgt dig i et stykke tid, men plejer ikke at kommentere.

  Ville lige sige tak for din altid hyggelige og optimistiske blog med kreative indspark og udtrykke mit håb om at alt går i orden for dig og din familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Tusind tak for din kommentar Camilla, jeg er glad for du vil kigge med (og kommentere) her 🙂
   Rart med en lille opmuntring midt i en svær tid, tak!
   Rigtig god dag til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Har du en opskrift på vaflerne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Ja det kan du tro. Den kommer på bloggen asap 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Undskyld...