Give Away - Vind gavekort til Smallfashion - 2 heldige vindere

Opskrift på lækre, saftige og nemme bounty

010203

Okay, de her er farlige! De er simpelthen for lette at lave og smager vanedannende godt! Så er du advaret…

Jeg har arvet min fars kærlighed til kokos. Vi er begge helt vilde med bounty og alt andet, der er proppet med det hvide ‘krymmel’, der knaser (og sætter sig godt og grundigt fast) mellem tænderne – uhm!

Jeg husker stadig lykkefølelsen, når min far og jeg købte en hel kokosnød, gik i værkstedet og borede hul i den, hældte saften ud, for derefter at flække nødden og spise den friske kokos direkte fra skallen.
Det var ikke noget vi gjorde særlig tit, men mindet står skarpt i erindringen 🙂

I lørdags, da vi havde inviteret til julefrokosthygge, havde jeg lavet hjemmelavede bountys, som en konfektoverraskelse – og de tog kegler.

Her kommer opskriften, til andre kokosfans derude

Du skal (kun) bruge:

1 dåse kondenseret mælk (kan købes i de fleste velassorterede supermarkeder efterhånden)
250 gr. kokos
God, mørk chokolade til overtræk – ca. 2-300 gr.

Sådan gør du:

Åbn dåsen med kondenseret mælk og hæld det over i en skål. Tilsæt kokos og rør rundt til det er en ensartet, fast masse. Stil skålen i køleskabet en times tid, så det kan sætte sig.

Smelt chokoladen over vandbad, temperer den hvis du mestrer dén kunst 🙂

Form små bounty brød med hænderne og dyp dem i den smeltede chokolade. Når der ikke er så meget chokolade tilbage i skålen kan du pensle det på brødene eller hælde det over med en ske.

Sæt brødene på bagepapir på en tallerken og put dem kortvarigt i fryseren, så chokoladen får et chok og sætte sig.
Så er de nemlig hurtigt klar til at blive spist, uden man får alt for brune chokoladefingre 🙂

Nyd knækket fra chokoladen og den lækre, intense smag af kokos og chokolade – måske med en skøn kop kaffe on the side

Rigtig god aften

 

Psst.. Har du set, at du kan vinde gavekort til forkælelse til dig selv eller (søde) børn du kender, lige her

2 kommentarer

  • Helena

    De er vist lige noget for en kokos-elsker som mig

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Pernille Bang

      I køleskabet 🙂 Håber du synes om dem. Glædelig jul

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give Away - Vind gavekort til Smallfashion - 2 heldige vindere