Give Away - Vind 2 valgfri sæt Auping sengetøj

Tør du lade ungerne stå for juleindkøbene? Sponsoreret indlæg

Hvad mon der ville ske, hvis vi lod ungerne handle ind til juleaften? Glemte alt om julestress og lod det være op til dem… Det ville med garanti ende utraditionelt… Men sikkert ret sjovt. Gad vide hvad menuen så ville byde på?

Super Brugsen udførte forsøget og sendte et hold søde børn ind for at shoppe til julemiddagen og det kom der en mægtig fin film ud af.

Børnenes begejstring smitter og giver et julesug i maven. En fin, kærlig påmindelse om, at julen ikke behøver være stress og jag.
At det handler om at være til stede, mærke, glædes og nyde.

Jeg selv øver mig i det hver eneste dag. Når jeg (ud)spørger drengene hvad de har lavet i dag bliver jeg gang på gang mindet om, at de lever i nuet. De vil hellere snakke om det der sker lige nu. (Og det der venter lige om hjørnet). Børn lever i nuet, griber nuet og jeg øver mig i at lade det smitte af på mig.

Jeg har altid været en julegris! Jeg elsker alt ved julen, altså bortset fra julestress og jag, så det forsøger jeg at holde mig væk fra 😉
Nu hvor drengene for alvor er begyndt at forstå hvad julen handler om, oplever jeg den barnlige glæde på ny, gennem drengene, og jeg er vild med det!
De sørger for at holde mig nede på jorden. ‘Tvinger’ mig til at sætte mig i sofaen med en fyr i hver armhule og lade tiden gå, mens vi ser julekalender og snakker om løst og fast. Så bliver det ikke meget bedre… Og så må vasketøjsbunker og nullermænd passe sig selv for en stund. De er der nok også i morgen….

Glædelig decemberdag til jer alle!

 

Indlægget er udgivet i samarbejde med Super Brugsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give Away - Vind 2 valgfri sæt Auping sengetøj