‚úē
Rejsegilde på den smukkeste septemberdag

Navne uro

2-12-22-32-4

Gæt et navn…. ūüôā

For nogle uger siden tog jeg mig en halv time til at lave en lille uro til sansegyngen.
Jeg havde egentlig ikke troet vi ville få plads til at hænge sansegyngen op, men pludselig fik vi skabt rum til den på krea/legeværelset og den er allerede et stort hit, ligesom den var hos både W og S.

Der manglede dog lidt at kigge på for L, når han ligger og basker med arme og ben og får gyngen sat i bevægelse.
Jeg syede libertybogstaver, viklede garn om en ring jeg samlede af metaltråd og tilføjede en spejlpistol, der giver et fint lysspil. Den hører vel ligesom til, når nu man hedder Bang til efternavn ikke? ūüôā

Uroen er et hit, L både snakker og smiler til den og jeg synes nu også den er helt fin at kigge på ūüôā

Et simpelt, hurtigt (baby)projekt, det er noget jeg kan li’ midt i den travle barselsboble

Rigtig god torsdag til jer alle

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejsegilde på den smukkeste septemberdag