Mine Netflix anbefalinger

Små glimt

5400100267891011121314153400100201

Det er efterhånden ved at være længe siden jeg sidst har trykket udgiv til en omgang små glimt, men nu skal det være… Gad vide om de overhoved har været savnet..? 🙂

Lige for tiden tager den ene dag den anden. Jeg føler jeg er bagud med det meste, men 1 1/2 uges sygdom har tvunget mig ned i tempo, selvom jeg ikke er meget for det.

I går startede gymnastiksæsonen og det næste halve år skal W og S af sted med overlap hver onsdag. Det kræver efterhånden en del koordination med skole, børnehave, baby, skiftende arbejdstider, lektier, fodboldtræning- og turneringer, gymnastik, legegrupper, forældremøder osv. osv.

Min farmor er begyndt at skrante, så jeg har været med hende til læge. Vi fik så mange forskellige informationer at jeg var helt blæst i hovedet bagefter. Tør slet ikke tænke på hvor forvirret det så må have gjort hende. Jeg glæder mig over at jeg kunne være med, hjælpe og støtte hende, men bliver samtidig trist ved tanken om alle dem der ikke har nogen at tage med. Sådan noget skal ingen klare selv. Jeg har efterhånden oplevet sundhedsvæsnet en del gange, og det gælder altså virkelig om at holde tungen lige i munden og forsøge at være et skridt foran og stille de rigtige spørgsmål.

Efteråret har meldt sin ankomst og de næste måneder står den på uldbaby herhjemme, allerhelst i mormors fine kreationer. Jeg elsker sommer – og kan slet ikke forstå den er ovre – men synes nu ret godt om lækre uld-outfits.

I dag skal min far opereres, så tiden står stille herhjemme for en stund. Forhåbentlig går alting som det skal, han har ihvertfald taget sin del af ‘risiko-tilfældende’. Og så krydser jeg fingre for at det er allersidste kapitel i kræfthistorien.

Rigtig god torsdag til jer alle

2 kommentarer

  • Jo, de små glimt har været savnet 🙂
    Jeg nyder at blive inspireret af dine fine billeder og lækre mad. Hold op I får meget lækkert mad 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Jeg holder meget af dine små glimt, så du må endelig blive ved med at lave dem!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine Netflix anbefalinger