A trip down memory lane - kunsten at fejre et skarpt hjørne

Status – 3 Mdr

134

Helt ærligt, jeg fatter det ikke! ( I know, den største kliché af alle..!)
Hvordan kan der allerede være gået 3 måneder? Gisp altså, det er jo 1/4 af et år! Jeg holder det ikke ud!
Jeg suger hvert eneste lille øjeblik til mig, nyder nyder nyder og alligevel føler jeg, at tiden smutter som sand mellem mine hænder. Den ene dag tager den anden.

Sjovt nok har jeg ret travlt med selv at komme tilbage til ‘mit gamle jeg’. At kunne kende mig selv i spejlet, tage et hvilket som helst stykke tøj ud af skabet og tage det på. Men med L har jeg det lige modsat. Hvis han bare liiige kunne stoppe tiden, udviklingen, blive ved at være lige dér hvor han er nu, bare for en stund! Åh ja, den kære ambivalens.

Her er en lille status på de 3 første måneder i vores og det lille sprudlende menneskes liv. Ikke en række pralerier, men en huskeliste til mig selv, så jeg kan se tilbage når tiden igen er fløjet væk med os og der pludselig er gået 1/2 år… Åh bare tanken..!

¤ Har snart fordoblet sin fødselsvægt
¤ Pludrer på livet løs, lærer nye lyde hver dag
¤ Spræller konstant med arme og ben
¤ Smiler dagen lang
¤ Sover 6-7 timer i første stræk om natten og har gjort det siden 4-5 ugers alderen
¤ Har fået taget blodprøver for gulsot uden et kny, de var heldigvis helt fine
¤ Er omsværmet af kærlighed dagen lang
¤ Har været ved kiropraktor for at få tjekket om alting var som det skulle være
¤ Har haft to seje forkølelser, men jaget dem væk med godt humør
¤ Er vild med bryster – altså mine 😉
¤ Kan lugte når jeg ikke er i nærheden 😉
¤ Er begyndt at kigge interesseret på vores mad (det er alt for tidligt bette myr)
¤ Sender os kæmpe store smil, men de er bittesmå i forhold til dem hans brødre får <3
¤ Er begyndt at grine
¤ Vender sig fra mave til ryg
¤ Er pjattet med at komme i bad
¤ Samler på fnuller i elastik-revnerne
¤ Forsøger at stoppe begge hænder i munden – helst på én gang
¤ Savler en del
¤ Ligger gerne på puslepuden og ‘snakker’ mens jeg er i bad om morgenen
¤ Har næsten en rytme nu
¤ Er ret god til at ‘fyre den af’, vi er ikke i tvivl om at der er hul igennem 😉
¤ Vil helst aktiveres og snakkes med, det kan mærkes at han er vant til masser af stimuli dagen lang fra os og sine brødre
¤ Falder selv i søvn i sin babynest om aftenen
¤ Holder næsten hovedet selv
¤ Bruger str. 62/68 i tøj
¤ Er vild med at køre i bil, han bliver som regel lullet i søvn når vi kører
¤ Er meget opmærksom på sine omgivelser og kan helt tydeligt se når han ikke er hjemme
¤ Elsker at sove i barnevognen – som regel 2 x 2,5 timer i løbet af dagen
¤ Har opdaget sine hænder og vil meget gerne række ud efter alting
¤ Smiler stort når han hører sine brødres stemmer, når de kommer hjem

I går var jeg ved frisøren (virkelig tiltrængt!) alene, af sted i knap to timer uden mit faste påhæng. Han var hjemme hos far imens. De hyggede sig og det hele gik så fint, men jeg havde det hele tiden som om jeg havde glemt noget. Jeg øver mig i at kappe navlestrengen lidt, men jeg har ikke travlt! Jeg vil allerhelst bare sætte tiden i stå <3

3 kommentarer

 • Annitta Julstrøm

  Ja, stop tiden. Har selv en lille gut der bliver 3 mdr i næste uge.
  Jeg troede faktisk at din dreng var lidt ældre, men tror det må være det flotte hårpragt der snyder lidt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Bang

   Ja det kan være 🙂 Tillykke med jeres 3 måneders milepæl omend man kunne ønske den blev væk 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Han lyder som en helt fabelagtig lillebror! Sådan en har vi også herhjemme – han er dog “kun” to måneder – men åh hvor jeg kan genkende følelsen af at ville sætte tiden i stå og holde fast i de små vidunderlige mennesker lige som de er lige nu. Måske er det fordi det (for mit vedkommende i hvert fald 🙂 er sidste gang. Heldigvis er der jo også en kæmpe fornøjelse ved at se det lille menneske folde sig ud foran en. Det trøster jeg mig med, når jeg synes babytiden rinder for hurtigt ud. God dag til dig og dine! PS. Får vi mon din fødselsberetning at høre på et tidspunkt?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A trip down memory lane - kunsten at fejre et skarpt hjørne