Udsalgstip: -15% ekstra på alle udsalgsvarer

Mortip #1

001

Pyha, så er bloggen tilbage på rette kurs igen. Den var lige sat ud af spil henover weekenden, det var nu ikke meningen, men forhåbentlig var det kun en engangsforseelse.

Jeg har i noget tid gået og haft lyst til at dele et tip med jer, som jeg virkelig gerne ville have kendt til da W og S var små!
Jeg tænker at der måske er nogen af jer derude der også kunne have glæde af det… (Jeg håber næsten ikke jeg er den eneste der ikke har kendt til det før…)

Mortip #1 – hvordan man får gul (amme) afføring af tøj…

Den eneste ulempe jeg kan komme på i forhold til amning er, at afføringen bliver gul/orange – altså ikke bare lysegul, men sådan solnedgang-på-højeste-blus skrigende gul/orange!
Herhjemme har drengene altid haft tradition for at fyre den af – ja undskyld til de sarte sjæle… Ikke bare sådan nænsomt, men virkelig så det står ud i en skylle, der giver så meget støj fra sig, at det kan vække selv den mest søvndrukne. Og så er det altså bare virkelig surt, hvis man samtidig er så uheldig at bære rundt på dem med en hånd under numsen eller de sidder i autostolen… Og det er mens man er ved at betale i Netto…. Så har bleen ikke en chance og ryggen tages i brug i stedet… Åh altså. Og så kan både body, bluse og bukser have taget skade, eller farve skulle jeg måske hellere skrive. Kender I det?

Da W og S var bebser kendte jeg ikke til tricket, der får det gule til at forsvinde som dug for solen. Men det gør jeg nu og det har virkelig reddet mange stykker tøj, der ellers skulle have været kasseret. For hvem gider charme sig igennem dagen med gule plamager bagpå? (selvom L nu nok er pænt ligeglad)..

Hvis du er, ligesom jeg er næsten dagligt, så uheldig at have en jeg-fyrer-den-af-som-jeg-vil baby, så er tricket at skylle body, trøje eller hvad det nu er gået ud over op i koldt vand, endelig ikke varmt vand, så brænder du det fast i tøjet. Og så skal du lægge den våde body ud i solen. Solens stråler og den gule afføring kæmper herefter en indbyrdes kamp, der gang på gang resulterer i at solen vinder og det gule forsvinder. Vupti, et styks reddet body! 🙂
Tilmed nemt, ik? (Altså hvis solen gider skinne…!!)

Nu er det ikke fordi jeg vil lege Kloge Åge, jeg er helt sikker på, jeg ikke har svaret på alt (heldigvis ;))
Men hvis du har ideer til andre mortips, du godt gad have mit svar på, så sig endelig til. Så vil jeg lade det blive en føljeton og forsøge at svare på det jeg nu kan 🙂

Rigtig dejlig solskinseftermiddag til jer alle

6 kommentarer

  • Susanne

    Min den ældste er begyndt i skole i dag – helt utroligt som tiden flyver 🙂

    Jeg kunne derfor godt tænke mig gode råd og ideer til madpakker.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] Apropos indlægget i går, så må dagens tip være at du kan hoppe over på min Instagram profil @mormedmegetmere og vinde alt det du ser på billedet ovenfor Til din baby eller måske en sød lille én du kender… […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Efter starten i vuggesttuen er der mad pletter på ALT! Vi snakker en lækker blanding af frugt, leverpostej, smør osv – når tøjet bliver beskidt kommer de det i en pose og vi tager det med hjem om eftermiddagen.

    MEN HVORDAN får jeg de skide pletter af når der ikke er akut behandling????

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

    Aj for den da, det fif ville jeg gerne ha haft for 8 mdr siden, selvom jeg godt nok ikke syntes vi så meget til solen den tid. Jeg har kasseret så mange bodyer af samme grund! Min dreng er også en “fyr den af” type :-O
    Du må endelig dele flere mor fif. Jeg søger også madpakke inspiration til en lille vuggestuedreng 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Godt tip, det sker også herhjemme fra tid til anden 🙂 Gælder det mon også gylp? Jeg synes meget af min datters tøj har gule plamager foran på brystet og det er altså ikke lård!

    Tips til at få grønt i en to-årig (vild med frugt, ikke så meget grøntsager) modtages med kyshånd!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det var utroligt, sådan som en god håndfuld bloggere kunne semi-panikke der 🙂 Mens træls når blogtiden lige var der.

    Og tak for tips. Det vil jeg huske på!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalgstip: -15% ekstra på alle udsalgsvarer