Sommerferietradition

Tips til at optage video med din smartphone – sponsoreret indlæg

Mon ikke I er mange derude der, ligesom mig, bruger jeres smartphones til at tage billeder og optage video med? Henover sommeren kan jeg ihvertfald konkludere at jeg har taget virkelig mange billeder, så mange at jeg til sidste var i pladsproblemer og måtte i gang med at slette for at få plads til nye 🙂 I søndags var solen atter germt bag en sky, så vi lavede hjemmebiograf og så videoer fra da W og S var små. Vi morede os i flere timer, grinede så tårerne løb ned ad kinderne og nååå’ede og eiijjj’ede til den store guldmedalje. Videoer viser sort på hvidt at tiden går. Gisp hvor å vi unge ud for 7 år siden, da vi blev forældre for første gang. Det slog mig undervejs at man godt kan se vi er blevet bedre til at optage video med årene, heldigvis 🙂 Og det var en virkelig god reminder om at huske at optage video, ofte, for det siger altså bare mere end et billede. Drengene var meget optagede af at se og ikke mindst høre sig selv og hinanden. Lige nu kører Telenor en kampagne med 3 videoer, der giver nemme og nyttige tips til hvordan man kan blive (endnu) bedre til at tage billeder og optage video med sin smartphone. Og det kan vel aldrig være skidt at blive endnu bedre til noget vel?

I videoen her er der f.eks. 3 tips til hvordan man laver mere spændende, fængende og bedre videoer Mit bedste videotip må være noget så simpelt som at holde kameraet / smartphonen stille – jeg bliver køresyg af at se en rystet film 🙂 Har du et tip til hvordan man kan gøre (hjemme) videoerne endnu bedre så del endelig 🙂   Indlægget er udgivet i samarbejde med Telenor Danmark

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerferietradition