Sådan passer vi en drage...

Når ungerne er ude….

6117891012123456

… sover forældrene..? Bare ikke med en babymus i huset…
Men hygger, det gør vi 🙂

I fredags var der dømt date night og middagen stod klar på bordet da A kom hjem fra vagt. Møre bøffer og salat med bacon! 🙂
Lillebror var endda så sød at nuppe en ordentlig skraber i barnevognen så vi havde overraskende god tid til at sidde i tosomhed og nyde den.
Desserten blev indtaget i sofaen. Én fik mælk og to fik jordbær med frisklavet vanilleis og rabarberkompot, lavet af en rabarbersending fra haven. Simpelt men virkelig godt og meget sommerligt 🙂

Lørdag startede vi dagen med morgenmad og kaffeslabberas. Helt mærkeligt kun at sidde to om bordet, have god tid og snakke uden at blive afbrudt. Huset virkede så stille…

I morges kom A fra nattevagt og gik i seng. Min morgenmadsdate gik kold i barnevognen før jeg fik maden på bordet, så jeg endte med at have et par timer for mig selv. Jeg fik lavet barnedåbsinvitationerne færdig og klaret et lille maleprojekt i køkkenet.

Her til eftermiddag forkælede jeg A med små rabarber/hindbær crumble tærter med is. Han er ved at udbygge terrassen og efter nogle timers arbejde i solen var det på sin plads med en lille forfriskning ik? 🙂

Nu venter en ny uge med masser af hyggelige planer og W’s fødselsdag – og rygtet siger ligefrem at det skulle blive sommer. Det må være fordi en fin fyr herhjemme bliver et år ældre – for ‘Mor, det er altid sommer og mega varmt på min fødselsdag’

Rigtig god aften

2 kommentarer

 • Maria Pihlmann

  De små bodyer, er det mon dåbsinvitationer? De ser så fine ud – er det egen ide eller har du fået ideen et sted fra, som du vil dele? Vi har netop fundet en dåbsdato til lillebror og vil gerne lave nogle fine invitationer til dåb. Mvh Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Bang

   Hej Maria
   Ja det er invitationerne.
   Jeg har selv lavet dem. Flere har spurgt på dem, så jeg er ved at forsøge mig med min første DIY i print-form. Håber at have den klar snarest, det kunne være sjovt hvis der var nogen derude der kunne få glæde af mit arbejde også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan passer vi en drage...