Men størst af alt er kærligheden

Jeg ku’ sørme og noget om verdens bedste storebror

0405060708

Jeg tvivlede lidt på mine egne evner inden, men sørme om ikke der kom et pusleunderlag gennem maskinen i går – med lynlås og det hele. Jubii! 🙂

Så er dén del da i det mindste klar til lillebrors ankomst.
I dag fortsætter ‘projekt puslebord’. Jeg glæder mig til hjørnet bliver helt klar men nyder også at gå og pusle om det.

Jeg har fundet lidt af tøjet i str. 56 frem, det er vasket og klar. Jeg kan ikke helt forstå at han er så lille når han kommer ud, men på den anden side, så håber jeg ikke at han er større end at det passer ham helt fint 😉

Vi glæder os efterhånden alle sammen til at se og møde ham herhjemme. W nævner det faktisk hver dag efterhånden, han er så spændt på at se hvordan han ser ud. Spørger meget ind til hvordan det mon bliver når han kommer. Hvornår han kan det ene og det andet, hvad han skal spise, om han græder, hvordan han kan hjælpe til osv.
Det er skønt at opleve hans interesse og fantastisk at se glæden i hans øjne når han lægger hånden på min mave og mærker et spark. Jeg nyder at kunne dele det med ham. Da jeg ventede S var det noget helt andet, da var W trods alt kun knap 3 år.
Jeg håber det lever op til hans ‘forventninger’ at blive storebror igen. Én ting er ihvertfald sikkert; han bliver den bedste storebror man kunne ønske sig, for det er han allerede <3

3 kommentarer

 • […] har jeg puslet lidt om hjørnet og udstyret det med både need-to-have og nice-to-have dims Puslepuden syede jeg for lidt tid siden, fugleuroen er fra Snug.studio, den fine sparkedragt med det cool […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh hvor er den altså blevet fin…jeg er helt vild med stoffet. Jeg er sikker på, at (l)illebror får ikke bare én men to fantastiske storebrødre, som kan give både omsorg og modstand – helt som det skal være søskende i mellem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den blevet fint, din puslepude. Det er så hyggeligt at gå og gøre klar til baby ankomst 🙂
  Hilsen Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Men størst af alt er kærligheden